Χανιά | Άκυρος… συναγερμός πνιγμού στην Αγιά Μαρίνα κινητοποίησε τον πρόεδρο των ναυαγοσωστών | Video

χανιά-άκυρος-συναγερμός-πνιγμού-στη-885146

Για την εσπευσμένη παροχή βοήθειας σε περιστατικού πνιγμού στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, κλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Παύλος Λυτινάκης, ωστόσο ευτυχώς ο συναγερμός αποδείχθηκε άκυρος, αφού δεν κινδύνευσε κανείς στην πραγματικότητα

Ωστόσο με σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ναυαγοσωστικής Σχολής “Oceans Lifeguard” εξέφρασε για άλλη μια φορά την απογοήτευσή του για την μη συμμόρφωση των λουομένων στις συστάσεις των ναυαγοσωστών, αλλά και την αδιαφορία προς τις αναρτημένες «κόκκινες» σημαίες και τις άλλες απαγορευτικά σημάνσεις που υπάρχουν στις παραλίες.

«Στις 18:00 (30 λεπτά μετά την λήξη της ναυαγοσωστικής βάρδιας) ειδοποιήθηκα από το Λιμεναρχειο Χανίων ότι κάποιος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας χρειάζεται βοήθεια γιατί κινδυνεύει από πνιγμό!

Όταν πήγα στην παραλία διαπίστωσα ότι κανείς δεν κινδυνεύει αλλά είδα πολύ κόσμο και ανήλικα παιδιά να αγνοούν τις σημάνσεις που έχουμε τοποθετήσει και να κολυμπούν! Στο σημείο υπάρχουν πολλά ρεύματα!!! Τώρα τι να άλλο να πούμε;;;;;» αναρωτιέται εύλογα ο κ. Λυτινάκης.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Άκυρος… συναγερμός πνιγμού στην Αγιά Μαρίνα κινητοποίησε τον πρόεδρο των ναυαγοσωστών | Video

  1. Ο «προεδρος» των ναυαγοσωστων ειναι ιδιωτης εργολαβος ο οποιος μαλιστα διαχειριζεται ενα τεραστιο κονδυλι του δημου Χανιων. Αλλα ενταξει, σε αυτη τη χωρα οτι δηλωσεις εισαι…
    Το πιο αστειο ακομα ειναι οτι αυτος και κανας δυο ακομη αλλαξαν μονοι τους το ΠΔ και δεν βελτιωσαν το ωραριο της επιβλεψης που ο ιδιος κραζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook