Χανιά | Άκυρο χαρακτηρίζει το εορταστικό ωράριο η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων – Τι καταγγέλλει

χανιά-άκυρο-χαρακτηρίζει-το-εορταστι-1806988

Ανακοίνωση για τον τρόπο λήψης απόφασης στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων για το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων εξέδωσε η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων. Αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά , η μειοψηφία της διοίκησης του Ε.Σ.Χ. καταπατά κάθε έννοια συναδελφικής αλληλεγγύης όσο και συνδικαλιστικής αξιοπρέπειας. Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, ομόφωνες ή κατά πλειοψηφία αποφάσεις του Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Έτσι και τώρα στην δια περιφοράς διεξαγωγή Δ.Σ. για το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των μαγαζιών μας. Εκτέλεσαν κατά γράμμα την κυβερνητική γραμμή για άνοιγμα όλων των Κυριακών, μετατρέποντας την απόφαση της πλειοψηφίας του συμβουλίου με ανέντιμο τρόπο σε απόφαση μειοψηφίας ( Σε email της παράταξης Χανιώτικο Εμπόριο (Τοπολιανάκης, Παπαδουλάκης, Καπάκης), όσο και της παράταξης Αγωνιστική Συνεργασία (Βουρλάκης , Κανδηλιεράκης) απεσταλμένα στις 28/11/2023), δηλώνουν την ξεκάθαρη αντίθεση τους στο προτεινόμενο εορταστικό ωράριο ειδικά στο άνοιγμα της Κυριακής 17/12/2023.

Το προεδρείο καταπατώντας κάθε έννοια αξιοπρεπούς συνδικαλιστικής δράσης δημοσιεύει το δικό του ωράριο σαν απόφαση πλειοψηφίας, δηλώνοντας για άλλη μια φορά την στήριξη στα μεγαλομάγαζα, στις πολυεθνικές και στις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες. Για εμάς το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο που δημοσιεύτηκε ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, αφού η απόφαση της πλειοψηφίας τάσεται κατά του ανοίγματος των καταστημάτων την Κυριακή 17/12/2023.

Καλούμε το προεδρείο (μειοψηφία) του Δ.Σ. του Ε.Σ.Χ. να σεβαστεί τόσο την απόφαση της πλειοψηφίας , όσο και την εκφρασμένη άποψη των περισσοτέρων μικρών εμπορικών επιχειρήσεων που δεν βλέπουν καμία αγοραστική αξία την συγκεκριμένη Κυριακή. Προτείνουμε στους συναδέλφους την Κυριακή 17 Δεκέμβρη να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας κλειστά , προτρέποντας του Χανιώτες και της Χανιώτισσες να στηρίξουν τις τοπικές μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, τώρα στις γιορτές όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια.

Για την Αγωνιστική Συνεργασία τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Χ.

Βουρλάκης Νίκος

Κανδηλιεράκης Γιώργος»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Άκυρο χαρακτηρίζει το εορταστικό ωράριο η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων – Τι καταγγέλλει

  1. Μακάρι να το σκέφτονταν κι άλλοι έτσι αλλά δεν βλέπεις αντίδραση από κανέναν ,πόσο πρόβατα τους έχουν κάνει οι μαυραγορίτες,χτυπάνε το ντέφι κι αυτοί χορεύουν ,λίγο ντροπή δεν υπάρχει ,μας θέλουν σκλάβους στο βωμό του χρήματος.Οικογενεια γι αυτούς δεν υπάρχει,μπράβο σας που δεν θα ανοίξετε στις 17,σε κατάστημα εργάζομαι κι εγώ κι έχω αγανακτήσει με την αναλγησία τούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook