Χανιά | Άκαρπες οι έρευνες! Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 64χρονου Πολωνού

χανιά-άκαρπες-οι-έρευνες-συνεχίζεται-845955

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν και την Τετάρτη, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πολωνού επισκέπτη, που χάθηκε πριν από μέρες στα νότια των Χανίων.

Ο  Ο 64χρονος Andrzej Weber, έφτασε στα Χανιά το Σάββατο 6 Απριλίου και κατευθύνθηκε με δημόσια συγκοινωνία, προς τα νότια του νομού στα Λευκά Όρη.

Την τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους οικείους του, βρίσκονταν στη Σούγια και είχε σκοπό να μείνει για περιήγηση μεταξύ Σούγιας και Χώρας Σφακίων. Την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκε η σκηνή του 64χρονου στην είσοδο του φαραγγιού της Τρυπητής.

Χθες, παρά τις συντονισμένες έρευνες με την συμμετοχή ελικοπτέρου και δυτών, για μία ακόμη φορά η περιοχή ελέγχθηκε εξονυχιστικά, χωρίς όμως δυστυχώς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα που να δώσει τέλος στην αγωνία των οικείων του 64χρονου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στα Χανιά μετέβη και η κόρη του προκειμένου να είναι παρούσα στο σημείο που εξαφανίστηκε ο πατέρας της και να ενημερώνεται από πρώτο χέρι για τις οποιεσδήποτε εξελίξεις υπάρχουν.

Να τονιστεί ότι χτες, Τετάρτη, στην επιχείρηση αναζήτησης του 64χρονου περιπατητή ρίχτηκε και ελικόπτερο του Στρατού που «χτένισε» την περιοχή, όμως χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook