Χανιά | Αίσιο τέλος για το ζευγάρι που είχε εγκλωβιστεί στον Ομαλό – Ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό του

χανιά-αίσιο-τέλος-για-το-ζευγάρι-που-ε-1560573

Aίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ζευγαριού που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στον Ομαλό το βράδυ της Δευτέρας. (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews.gr, το ζευγάρι είχε ακινητοποιηθεί κοντά στο καταφύγιο Καλλέργη και λίγο μετά τις 4 και μισή τα ξημερώματα, μετά από ολονύχτια επιχείρηση της Πυροσβεστικής, το ζευγάρι εντοπίστηκε καλά στην υγεία του.

Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο λίγο μετά τις 7 το πρωί και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στα οχήματά τους προκειμένου να μεταβούν στη Σούγια, όπου και διέμεναν.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Ολοκληρώθηκε η μεταφορά δύο (2) πεζοπόρων από τη θέση «Δρυς», στα Λευκά Όρη Κρήτης

Βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για τον εντοπισμό δύο (2) αλλοδαπών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, στη θέση «Δρυς», πλησίον καταφυγίου Καλλέργη, στα Λευκά Όρη Κρήτης, έπειτα από ακινητοποίησή τους, λόγω παγετού, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν τρεις (3) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα από το Π.Κ. Καμπανού και τέσσερις (4) πυροσβέστες με ένα (1) όχημα, από την 3η Ε.Μ.Α.Κ.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, οι Πυροσβέστες εντόπισαν τους δύο πεζοπόρους, καλά στην υγεία τους και τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, πλησίον της περιοχής Σούγια Χανίων Κρήτης».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook