Χανιά | Αγορά δυο απορριμματοφόρων από τον δήμο Αποκορώνου | Photos

χανιά-αγορά-δυο-απορριμματοφόρων-από-1023593

Στην αγορά δύο (2) καινούργιων απορριμματοφόρων με συμπιεστή  απορριμμάτων τύπου πρέσας 16 κυβικών μέτρων με σύστημα ανύψωσης κάδων, μικτού βάρους 19 τόνων, ισχύος κινητήρα 330 HP και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, προϋπολογισμού 240.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% προχώρησε ο Δήμος Αποκορώνου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος  Αποκορώνου ,Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο Δήμος υλοποιεί το σχεδιασμό του για ένα αναβαθμισμένο περιβαλλοντικά και καθαρό από πλευράς αισθητικής και υγειονομικής άποψης Αποκόρωνα. Σκοπός του Δήμου μας είναι η πλέον αποτελεσματική αποκομιδή απορριμμάτων που παράγονται από τις οικίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου, ώστε να εξασφαλίζεται στο μέγιστο δυνατό η δημόσια υγεία και η βελτίωση της αισθητικής εικόνας του Δήμου.

Συνεχίζοντας ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, τόνισε ότι ο Δήμος έχει αποκτήσει ένα έντονο τουριστικό χαρακτήρα με τις ξενοδοχειακές μονάδες και τις επιχειρήσεις να αυξάνονται ραγδαία και ο όγκος των απορριμμάτων να είναι ιδιαίτερα υψηλός με ανοδικές προοπτικές, για το λόγο αυτό με γρήγορους ρυθμούς τις επόμενες ημέρες προβαίνουμε στην προμήθεια 140 κάδων για σύμμεικτα απορρίμματα, 120 κάδων 360 λίτρων για βιοαπόβλητα, 50 κάδων γυαλιού, 100 κάδων ανακύκλωσης (μπλε) και σε επισκευή 80 κάδων.

Ήδη δυο (2) φορτηγά και δύο φορτωτές του Δήμου μας έχουν επιφορτιστεί την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων  που σε συνδυασμό με τους βυθιζόμενους «έξυπνους κάδους» θα προσδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελειώνοντας ο Δήμαρχος ανέφερε ότι κληθήκαμε ως δημοτική αρχή να διαχειριστούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που όμοιά της δεν είχε η χώρα ολόκληρη αντιμετωπίσει εδώ και δεκαετίες, παρόλα αυτά έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης βρισκόμαστε στη «πρώτη γραμμή» για να κρατήσουμε τον Δήμο μας όρθιο, ώστε το τέλος αυτής της πανδημίας να μας βρει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, αφού υλοποιούμε μια σειρά έργων και στόχων.

Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλω ΟΛΟΥΣ αρωγούς, μακριά από μικροσκοπιμότητες, ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα τα καταφέρουμε και θα φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας,  οδηγώντας τον ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ εκεί που του ανήκει!

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook