Χανιά | Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων: «Ο μικρός επαγγελματίας εμάς θα έχει στο πλευρό του» – «Εκλογές αλλά κανείς δεν μιλάει για ωράρια και Κυριακές» | Video

χανιά-αγωνιστική-συνεργασία-εμπόρων-1279202

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης, ενόψει των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων. Ο επικεφαλής, Νίκος Βουρλάκης, δήλωσε ότι η παράταξή του στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις, πράγμα που έχει αποδείξει στο παρελθόν, ενώ άφησε αιχμές κατά των δύο άλλων συνδυασμών.

«Οι μικροί έμποροι ήταν και είναι τα πρώτα θύματα της κρίσης. Εμείς ξεκάθαρα μιλάμε, παλεύουμε και πασχίζουμε για αυτές τις επιχειρήσεις. Δεν εξισώνουμε τους μικρούς με τους μεγάλους. Οι δύο άλλες παρατάξεις αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Δεν βγάζουν μιλιά ούτε για τα απελευθερωμένα ωράρια, ούτε για την κατάργηση της Κυριακής ως αργίας.»

Κατηγόρησε ακόμα τους αντίπαλους συνδυασμούς ότι δεν κρατούν έντιμη στάση απέναντι στους εμπόρους: «Ένας συνδυασμός εμφανίστηκε από το πουθενά και με ένα ακαταλαβίστικο πρόγραμμα θέλει να ελέγξει τον σύλλογο. Άλλος συνδυασμός πορεύεται με γενικολογίες και υποστήριξη μεγάλων επιχειρήσεων. Την άλλη μέρα των εκλογών όμως οι έμποροι πάλι εμάς θα βρουν στο πλευρό τους.»

Όσο για το ότι ο εμπορικός σύλλογος σήμερα δεν έχει θεσμικό ρόλο, ο κ. Βουρλάκης συμφώνησε ότι δεν έχει καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση της κατάστασης, τόνισε όμως ότι έχει σημαντικό ρόλο στο να προτείνει λύσεις και να επισημαίνει προβλήματα.

Ακόμα, έγινε αναφορά ότι η παράταξη ζητάει να υπάρξει μέριμνα για τις αυτοαπασχολούμενες λεχώνες και μητέρες.

Δείτε τις δηλώσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook