Χανιά | Αγωνία για διάσωση γυναίκας που εγκλωβίστηκε τραυματισμένη σε δύσβατη περιοχή

χανιά-αγωνία-για-διάσωση-γυναίκας-που-854421

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στην Πυροσβεστική για τη διάσωση μιας τουρίστριας που κατά την πεζοπορία της τραυματίστηκε σε μία δύσβατη περιοχή στα Σφακιά.

Συγκεκριμένα η 62χρονη Γαλλίδα γιατρός, βρισκόταν μετά τα Γλυκά Νερά Προς Λουτρό, πλησίον σε μία εκκλησία, όταν κάλεσε για βοήθεια στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

Αμέσως 4 άνδρες από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ανώπολης Σφακίων με την πολύτιμη συνδρομή άλλων 2 από το Πυροσβεστική Βρυσών, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση και ξεκίνησαν την επιχείρηση διάσωσης της άτυχης τουρίστριας.

Μετά λοιπόν τις απαραίτητες επαφές με το προσωπικό της υπηρεσίας του “112”, για το ακριβές στίγμα παρουσίας της γιατρού, άρχισε περίπου στις 19.00 η επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής, που μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παρά τις δυσκολίες, κυρίως λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, οι διασώστες, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr έχουν βρει ήδη τη Γαλλίδα, η οποία πέραν της αιμορραγίας, λόγω του τραύματος της, είχε και χαμηλούς καρδιακούς παλμούς.

Με εντολή του Δημάρχου Σφακίων, Ιωάννη Ζερβού, λόγω και του απαγορευτικού που ισχύει από το πρωί στην περιοχή, αποφασίστηκε η μεταφορά της Γαλλίδας να γίνει με σκάφος ιδιώτη, κάτι που αναμένεται να δώσει αίσιο τέλος στην περιπέτεια της τουρίστριας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook