Χανιά | Άγνωστοι έσπασαν την πλακέτα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στη Σπλάντζια | Photo

χανιά-άγνωστοι-έσπασαν-την-πλακέτα-στ-1117064

Άγνωστοι βανδάλισαν το μνημείο-πλακέτα που τοποθετήθηκε από συλλογικότητες στην πλατεία της Σπλάτζιας.

Το περιστατικό πιθανότατα έγινε κρυφά κάποια στιγμή που δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος, αφού οι δράστες δεν έχουν γίνει αντιληπτοί, με την βεβήλωση να γίνεται αντιληπτή το επόμενο πρωί, σε μία κίνηση που μόνο τη δημοκρατία και τις αξίες της ελευθερίες δεν τιμά.

Η πλακέτα τοποθετήθηκε μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τον Οκτώβριο, σε μία «κατρακύλα» για την οργάνωση που ξεκίνησε από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως για την εγκληματική της δράση στη συνέχεια.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Χανιά | Άγνωστοι έσπασαν την πλακέτα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στη Σπλάντζια | Photo

  1. Μόνο νυχτα και στα κρυφά φασισταρια…. Σας ποναει να βλέπετε σβησμενη τη σβάστικα… Αλλά θα φυγει η πινακιδα και θα ρθει η πηγάδα… Για να τελειώνουμε μια και έξω με εσας

  2. Τι λες ρε πατριώτη ? Έτσι μεγαλώνεις τα παιδιά σου ? Κολλημένος στο 1950 ? Κρίμα, πρόσεχε μην δαγκώσεις τη γλώσσα σου ! Περηφανεύεσαι γιατί οι δικοί σου έσφάζανε Έλληνες ? Μα αυτά που έγραψες δεν είσαι Έλληνας και γιαυτό δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις τους Χανιώτες που το έκαναν ! Εγώ αν τους ήξερα θα τους έδινα παράσημο και οικονομικό βραβείο γιατί τα μνημεία στους δημόσιους χώρους δεν μπορούν να ανήκουνε σε μεταμεσονύχτιους μαστουρωμένους ποδοσφαιροχούλιγκαν που ήταν και οι δυο που τσακώθηκαν, τα μνημεία στους δημόσιους χώρους είναι για πραγματικούς ήρωες όπως ο Κώστας ο Ηλιάκης, οι ήρωες νεκροί και εκτελεσθέντες των Γερμανών, οι ήρωες του 1940, του 1821 κλπ.
    Δεν νομίζω να σε κρατά κανείς στην Ελλάδα με το ζόρι, ένα εισητήριο one way για τη χώρα των ονείρων σου είναι κάπου 150 ευρώ (όχι ρούβλια), γιατί λοιπόν κάθεσαι Κρήτη και αναστενάζεις ? Η χώρα των ονείρων σου σε περιμένει με ανοιχτές αγκαλιές ! Καλό σου ταξίδι λοιπόν και άσε μας εμάς τους ….φασιστες να ζούμε στην …….κόλαση μας !

  3. Μήπως το έσπασες εσύ; Και αν όχι, μήπως θα ήθελες; Επίσης μήπως ψηφισες χρυσή αυγή κάποια στιγμή στο παρελθόν; Και μήπως, λέω μήπως είσαι λίγο αγράμματος;

  4. Μανωλιό, μια και μου κάνεις ψυχανάλυση και διάγνωση θα σου το ανταποδώσω !
    Πιστεύω ότι είσαι χαμηλού IQ και αφού με λες αγράμματο καταλαβαίνω τι σε πονεί και γιατί θελεις να βγάλεις τους γύρω σου αγράμματους ! Ας διάβαζες μανωλιο στο σχολειό, τώρα είναι αργά για γράμματα !! Το χαμηλό σου I Q είναι ολοφάνερο αφού ένας άνθρωπος που ζει μέσα στον καπιταλισμό και ονειρευται κομμουνισμό σημαίνει ένα πράγμα : είναι αποτυχεμενος ! Δεν μπορεί νασαι στα καλά σου και να βλέπεις τους άλλους δίπλα σου με τα BMW, τα Porsche και τα Mercedes και σύ με τα πόδια και να σκέφτεσαι : κοίτα τους ηλίθιους, ευτυχώς και δεν είμαι σαν τα μούτρα τους !
    Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, περαστικά σου μόνο και αν τύχει και πέσεις πάνω στους μάγκες που έσπασαν το μνημείο του φύσα – ρούφα πες τους πως τους ψάχνω για την οικονομική επιβράβευση ! Νασαι καλά και με το καλό να καταφέρεις να φτάσεις στην πατρίδα των …ονείρων σου !

  5. Στη δεύτερη παράγραφο θα στα σταθώ, μιας και στη πρώτη δεν λες τίποτα. Το να βρίζεις έναν νεκρό μας δείχνεις ξεκάθαρα τι σόι «άνθρωπος» είσαι. Όσο για την οικονομική επιβράβευση θα έρθουμε στο μαγαζί σου να μας κεράσεις ότι θες. Μόλις ανοίξει η ταβερνούλα σου να μας περιμένεις.
    Φιλιά πολλά από τους κομμουνιστές!

  6. Μανολιώ, η απάντηση στη πρώτη παράγραφο ήταν το ζουμί, αλλά ξέχασα πως ένας αγράμματος δεν θα την καταλάβαινε οπότε πάμε στη δεύτερη.
    Καλοδεχούμενοι στην ταβέρνα μου αλλά στο κατάλογο δεν έχουμε ούτε stroganof, ούτε piroski, το πολύ πολύ καμία ρωσική σαλάτα ! Αυτονόητο ότι θα σας κεράσω αφού όλοι οι αριστεροί μπατήρηδες ειστε αλλά και λεφτά ναχετε μαζί σας εγώ Ρούβλια δεν παίρνω. Να φοράτε και κάνα μπερέ τσέ ……τσέ…… τσέ ηντα κάνετε να σας γνωρίσω να σας τρατάρω και καμία βότκα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook