Χανιά | Άγνωστοι χτυπούν κουδούνια και ζητούν να τους ανοίξουν – Τι συμβαίνει στην πόλη;

χανιά-άγνωστοι-χτυπούν-κουδούνια-και-1175720

Ανησυχία προκαλούν αναφορές που δημοσιεύτηκαν στο γνωστό γκρουπ «Χανιώτισσες Μαμάδες» στο Facebook, καθώς φαίνεται πως άγνωστοι χτυπούν κουδούνια σπιτιών σε ώρες που οι ενήλικες είναι πιθανότερο να λείπουν από το σπίτι και με διάφορες προφάσεις προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά να τους ανοίξουν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευσή της μια Χανιώτισσα, μια τέτοια κατάσταση βίωσε η 16χρονη κόρη της: 

Μετά από αυτή τη δημοσίευση, άλλες γυναίκες ανέφεραν παρόμοιες περιπτώσεις: Προς το παρόν πάντως δεν έχει υπάρξει καταγγελία στην Αστυνομία για τέτοιο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr. Ωστόσο, οι καιροί είναι… πονηροί και μάλιστα η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. πρόσφατα εξέδωσε οδηγίες προστασίας από πάσης φύσεως απατεώνες (δείτε ΕΔΩ).

Το βέβαιο είναι ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Άγνωστοι χτυπούν κουδούνια και ζητούν να τους ανοίξουν – Τι συμβαίνει στην πόλη;

  1. Μου χτυπούσαν ενα πρωί πρίν κάνα χρόνο επίμονα το κουδούνι στα Παχιανά δυο τύπισσες ντυμένες καλόγριες. Όταν λέω επίμονα γύρω στα δέκα λεπτά όσο πάει και πιο έντονα. Εγώ με χάνγκ όβερ απο οινοποσία τους άνοιξα ζητώντας το λόγο για τον οποίο επέμεναν δέκα λεπτά στην πόρτα μου. Όταν τους είπα οτι έχω καλέσει την αστυνομία άρχισαν να τρέχουν στις σκάλες σαν τρελές και να βρίζουν χριστοπαναγίες. Δυστυχώς δεν ήμουν σε φάση να τις κυνηγήσω επειδή ήμουν με το σώβρακο αλλά το νού σας, κυκλοφορούν επιτήδιοι και η αστυνομία ασχολείται με το να γράφει για μάσκες συνταξιούχους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook