Χανιά | Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε ποδηλάτη | Photo

φωτό αρχειου

Από του… σκύλου τα δόντια γλύτωσε κυριολεκτικά τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο των Χανίων, ένας ποδηλάτης, που έζησε εφιαλτικές στιγμές, μετά από επίθεση μιας ομάδας αδέσποτων

Ήταν περίπου 04.00 όταν ο άνθρωπος ποδηλατούσε αμέριμνος, στην σχεδόν άδεια Χατζημιχάλη Γιάνναρη. Ξαφνικά μια αγέλη αδέσποτων σκύλων, εμφανίστηκε από το “πουθενά” και κυνηγώντας τον ποδηλάτη με άγριες διαθέσεις, επιτέθηκαν εναντίον του.

Ο ποδηλάτης, παρά το αρχικό σοκ, προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του, ανεβάζοντας το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο, έχοντας σε απόσταση αναπνοής τα σκυλιά.

Τελικά, χάρις στην συνδρομή των περαστικών που ήταν μπροστά στο περιστατικό και έδιωξαν τα σκυλιά, ο ποδηλάτης τη γλίτωσε από τις δαγκωματιές, όχι όμως και από την… τρομάρα.Κι αν αυτή τη φορά ο ποδηλάτης, αποδείχθηκε τυχερός,  το πρόβλημα ωστόσο με τα αδέσποτα, από τις επιθέσεις των οποίων έχουν σημειωθεί πολλοί τραυματισμοί, το τελευταίο διάστημα, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Ασφαλώς ο Δήμος θα πρέπει να μεριμνήσει σοβαρά, προκειμένου μικροί και μεγάλοι, εποχούμενοι η μη, να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και με ασφάλεια στην πόλη.

zarpanews.gr

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ