Χανιά | Αγάπη για το διάβασμα με δραματοποίηση παραμυθιού και άλλες παιδικές δράσεις έκανε ο ΔΟΚΟΙΠΠ

χανιά-αγάπη-για-το-διάβασμα-με-δραματο-1202689

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.Κ.ΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, πραγματοποίησε την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 διαδικτυακή δράση φιλαναγνωσίας.

Στο πλαίσιο της δράσης το καταρτισμένο προσωπικό του Οργανισμού “συναντήθηκε” με τα παιδιά των Νηπιαγωγείων του Δήμου Σφακίων και πιο συγκεκριμένα των περιοχών: Ανώπολης, Ασκύφου, Βουβά, Πατσιανού, Σκαλωτής και της Χώρας Σφακίων.

Η δράση, η οποία περιελάμβανε δραματοποίηση παραμυθιού, προτάσεις για ανάγνωση βιβλίων, πρόγραμμα εργοθεραπείας – κινητική έκφραση και δημιουργικές κατασκευές, πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια των ειδικοτήτων των Βιβλιοθηκονόμων, Θεατρολόγου, Μουσικού και Εργοθεραπεύτριας των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας και ΚΔΑΠ.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, ν’ αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο τους απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Οι διαδικτυακές δράσεις φιλαναγνωσίας θα συνεχιστούν όλο τον Απρίλιο σε συνεργασία με Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία απ’ όλη την Ελλάδα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook