Χανιά | Άφησαν ελεύθερο τον πατέρα που χτύπησε καθηγητή για τις μάσκες – Πότε θα γίνει η δίκη | Video

χανιά-άφησαν-ελεύθερο-τον-πατέρα-που-χ-1105687

Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του πατέρα, ο οποίος είχε ξυλοκοπήσει καθηγητή στο 2ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου στα Χανιά. Την Τρίτη ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας των δικαστηρίων με τα θερινά τμήματα, με μειωμένο δηλαδή προσωπικό, και έτσι ήταν ανέφικτο να γίνει άμεσα η δίκη.

Έπειτα από αναμονή μιας ώρας, και καθώς υπήρχε άλλη δίκη σε εξέλιξη, αποφασίστηκε η αναβολή για την επόμενη μέρα. Έτσι, ο πατέρας θα δικαστεί αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι.

Στα δικαστήρια βρέθηκε και ο καθηγητής που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού. Δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, είπε όμως ότι ο ίδιος δεν άγγιξε ποτέ το παιδί.

Επίσης, στα δικαστήρια βρέθηκε και ο Γιάννης Κυριακάκης, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν μάρτυρες του περιστατικού και ζήτησε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο πατέρας.

Ο πατέρας είχε οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα στις 11:15 (δείτε ΕΔΩ) και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη. Κατηγορείται για εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Άφησαν ελεύθερο τον πατέρα που χτύπησε καθηγητή για τις μάσκες – Πότε θα γίνει η δίκη | Video

  1. ΓΙΑΕ ΜΟΡΕ ΜΟΥΡΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ [ΜΠΑΜΠΑ]. 1.4 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ . ΜΕ ΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ Κ@ΛΟΥΣ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΤΑ ΟΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook