Χανιά | «Αφήνουν παιδιά στον δρόμο – Είναι απανθρωπιά» – Γονέας καταγγέλλει τα ΚΤΕΛ για αδιαφορία

χανιά-αφήνουν-παιδιά-στον-δρόμο-εί-1699506

Σοβαρές καταγγελίες για το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων που μεταφέρει μαθητές κάνει μέσα από το zarpanews.gr, ένας Χανιώτης γονέας, με αφορμή περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα, στο δρομολόγιο από Χορδάκι προς Κουνουπιανά.

Σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη, (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του site), σήμερα το πρωί, στο δρομολόγιο από Χορδάκι προς Κουνουπιδιανά, ο οδηγός του λεωφορείου, φέρεται να άφησε 13χρονους μαθητές στην στάση, οι οποίοι δεν είχαν μαζί τους την μαθητική κάρτα αλλά ούτε και χρήματα να πληρώσουν για το εισιτήριο, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω:

«Εμένα ο γιος μου δεν κρατούσε την κάρτα του αλλά είχε χαρτζιλίκι και πλήρωσε το εισιτήριο, όμως άλλα παιδιά που ήταν κι αυτά μαθητές και δεν είχαν να πληρώσουν ούτε κρατούσαν την κάρτα, έμειναν στον δρόμο. Βρίσκω δίκαιο να πληρώσουν το εισιτήριο εφόσον δεν κρατούν την κάρτα, είναι όμως απαράδεκτο το γεγονός, ένας γονιός να αφήνει το παιδί του στην στάση, να πηγαίνει στην δουλειά νομίζοντας πως το παιδί θα μπει στο λεωφορείο, και αυτό τελικά να τριγυρνά στους δρόμους. Με ενοχλεί η αδιαφορία για τα παιδιά».

Ο καταγγέλλων υποστήριξε επίσης, πως τα υπόλοιπα παιδιά επιβεβαίωσαν στον οδηγό, ότι ήταν μαθητές: «Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει που θα αφήσει ένα παιδί; Δεν είναι γαϊδουριά, είναι απανθρωπιά».

Ο ίδιος επίσης συνέχισε λέγοντας, πως «εφόσον τα ΚΤΕΛ πληρώνονται για την μετακίνηση των μαθητών που έχουν δηλωθεί και θα πάρουν τα λεφτά τους έτσι κι αλλιώς, και μια ημέρα να μην πάει το παιδί στο σχολείο, θα πληρωθούν, θα μπορούσαν να τα μεταφέρουν για μια μέρα».

Επίσης, ο γονέας κατήγγειλε την συμπεριφορά γενικότερα των οδηγών: «Ξεκινάει το λεωφορείο με τα παιδιά όρθια στον κενό διάδρομο και πηγαίνουν σαν τα εκκρεμές, μέχρι να ψάξουν και να βρουν τις κάρτες τους. Έτσι είναι οι επαγγελματίες οδηγοί που μεταφέρουν παιδιά; Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα».

zarpanews.gr

 

One thought on “Χανιά | «Αφήνουν παιδιά στον δρόμο – Είναι απανθρωπιά» – Γονέας καταγγέλλει τα ΚΤΕΛ για αδιαφορία

  1. Επειδη εχει παραγινει το θεμα με το ΚΤΕΛ, ειναι καιρος να ασκηθουν διωξεις , κατα της διοικησης που επιτρεπει, αφου δεν το εχει απαγορευσει ρητα στους οδηγους της, αλλα και στους εκαστοτε οδηγους , γιατι? Γιατι ωεφοσον εδω και χρονια υπαρχουν συγκεκριμενα λεωφορεια και συγκεκριμενοι οδηγοι για καθε δρομολογιο , οι ιδιοι κουβαλουν τους ιδιους μαθητες , 2 φορες την ημεδα, απο το Σεπτεμβρη. Αρα , γνωριζουν τα παιδια πολυ καλα . Αρα το κανουν επιτηδες και τα αφηνουν εκτος λεωφορειο . Αρα το κανουν επιτηδες και εκθετουν ανηλικιυς σε κυνδινο αφηνοντας τους μονους και εκτεθημενους στους δρομους. Αν απιζημιωνοταν 5.000-10.000 ο καθε μαθητης που μενει απ εξω να δεις που κανενα παιδι δε θα κυνδινευε απ τον καθε οδηγο της συμφορας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook