Χανιά | Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε γυναίκα στο κέντρο της πόλης

χανιά-αδέσποτη-σφαίρα-τραυμάτισε-γυν-792614

Μια αδέσποτη σφαίρα το βράδυ της Τετάρτης τραυμάτισε ελαφρά νεαρή κοπέλα στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αδέσποτη σφαίρα πέρασε μέσα στο αυτοκίνητο που κινείτο επί της οδού Αποκορώνου, στο κέντρο των Χανίων, και χτύπησε το 21χρονο κορίτσι στο πλευρό.

Η γυναίκα, η οποία ήταν συνεπιβάτης σε ΙΧ αυτοκίνητο μετέβη στο Νοσοκομείο Χανίων για τις απαραίτητες εξετάσεις, δέχθηκε την φροντίδα των γιατρών και μετά από λίγο αποχώρησε αφού το τραύμα της δεν ήταν σοβαρό.

Ακόμα ένα θλιβερό περιστατικό έρχεται να καταγραφεί στα τόσα που συμβαίνουν και έχουν να κάνουν με την παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία στα Χανιά.

Πάντως το περιστατικό έχει καταγγελθεί στην αστυνομία που το ερευνά.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε γυναίκα στο κέντρο της πόλης

  1. Μαζέψτε τα ζώα με τα μαύρα αγροτικά, τα γένια και τα μαύρα πουκάμισα. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας, κυκλοφορούν στα Κεραμιά, στα Σφακιά, στη Κίσσαμο, στα Ζωνιανά και περίχωρα. Μαζέψτε τους τουρκόσπορους που έχουν απομείνει στο νησί. Τους ξέρει η Ασφάλεια, τους ξέρει η Αστυνομία, τους ξέρουν οι ψηφογλύφτες πολιτικάντηδες

  2. ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ . «ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ» ΛΕΕΙ » ΣΚΑΕΙ » ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!!!! ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ !!!!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑ , ΜΑΘΗΤΕΣ (ΑΦΟΥ ΓΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΗΠΟΨΙΑΣΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΟΛΩΝ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΖΩΝΕ Σ ΚΥΝΗΓΑΣΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ » ) , ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ . ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ !! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ). ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook