Χανιά | 81 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης – Εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες κατοίκους της Νέας Χώρας | Photos

χανιά-81-χρόνια-από-τη-μάχη-της-κρήτης-ε-1447013

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδηλώσεις τιμής για τα 81 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης στα Χανιά.

Το απόγευμα της Τρίτης, τοπικοί φορείς, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο λιμανάκι της Νέας Χώρας προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Κατοίκων της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε κατάθεση στεφάνων, ενώ η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Χανίων έψαλλε τον εθνικό ύμνο.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη κι έπειτα ομιλία για τα γεγονότα στην περιοχή από κ. Σπύρο Δαράκη, πρώην Δήμαρχο Μυθήμνης και Μέλος του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | 81 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης – Εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες κατοίκους της Νέας Χώρας | Photos

  1. Ο/Η Ντροπή και Αισχος ! Θα ήταν πιο έντιμο απέναντι στους ήρωες της Μάχης της Κρήτης να σταματήσουμε να τους ντροπιάζουμε με επέτειους λέει:

    Αν δεν είμαστε υποκριτές, δειλοί, δουλοπρεπείς και ανατολίτες θα ντρεπόμαστε για τη σημερινή μέρα και θα πηγαίναμε σε κάθε ήρωα που έχασε την ζωή του στην μάχη της Κρήτης να του ζητούσαμε συγνώμη και συγχώρεση για το πόσο τζάμπα έχασε τη ζωή του και πως ποτέ δεν είμασταν άξιοι να τιμήσουμε τη θυσία του για εμάς !
    Ψηφήσαμε προδότες, γερμανόφιλους, προσκυνημένους στις καγκελαρίες και καταφέραμε να περάσουμε την Ελλάδα και το νησί στα χέρια αυτών που σκότωσαν τους ήρωες αυτούς που σήμερα δήθεν τους κάνουμε μνημόσυνο και προσφέρουμε τιμές βιαστικά βιαστικά πριν τρέξουμε να φορέσουμε τη στολή του σερβιτόρου, να βάλουμε τη διπλωμένη πετσέτα στο χέρι και να προσφέρουμε τους καταλόγους με το χαμόγελο και υπόκλιση στους ……Γερμανούς ελπίζοντας για κάποιο φιλοδώρημα για να ….ζήσουμε ! Φτού σας να μη σας ματιάσω …..ανατολιτες …..πατριώτες !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook