Σε καραντίνα 60 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στα Χανιά – Πόσα κρούσματα βρέθηκαν σήμερα στα σχολεία

σε-καραντίνα-60-δάσκαλοι-και-νηπιαγωγοί-1134623

Συνολικά 7 νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σήμερα, Τρίτη, στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία των Χανίων. Συγκεκριμένα τα 5 αφορούν σε μαθητές και τα 2 σε εκπαιδευτικούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κατά την περίοδο των εορτών δηλώθηκαν 60 κρούσματα σε δάσκαλους και νηπιαγωγούς, οι οποίοι απουσιάζουν από τις τάξεις καθώς και 251 μαθητές.

Προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των εκπαιδευτικών, σε αρκετά τμήματα γίνεται σύμπτυξη τμημάτων προκειμένου οι μαθητές να παρακολουθήσουν κανονικά το μάθημα.

Μάλιστα, πολλά είναι και τα κενά των μαθητών που δεν νοσούν, όμως οι γονείς τους αποφεύγουν την φυσική παρουσία τους στο σχολείο, καθώς ο φόβος της διασποράς είναι μεγάλος.

Στο μεταξύ, στην δευτεροβάθμια εξακριβώθηκαν πάνω από 100 νέα κρούσματα (ΕΔΩ).

zarpanews.gr

One thought on “Σε καραντίνα 60 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στα Χανιά – Πόσα κρούσματα βρέθηκαν σήμερα στα σχολεία

  1. «Προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των εκπαιδευτικών, σε αρκετά τμήματα γίνεται σύμπτυξη τμημάτων προκειμένου οι μαθητές να παρακολουθήσουν κανονικά το μάθημα.»

    Ποιο κανονικο μαθημα βρε;;;;Για να μην κατσουνε σπιτι εννοείτε!!!Δηλαδη οταν μοιραζεται το τμημα στις αλλες ταξεις η δασκαλα της Τεταρτης που εχει μεσα παιδακια της Πρωτης θα τους κανει και μαθημα;;;;;

    Η απολυτη ξεφτιλα φετος μπαρεμου περσι ειχαν προσλαβει και εκπαιδευτικους λογω κοβιντ!!!

    «Μα τα ΕΣΠΑ τελειωσανε κουμπαρο και μεχρι να υπογραφουν τα της επομενη δεκαετιας φετος δεν περισσευει λεπι!!!

    Ναι μα απο το Υπουργειο το ξερανε απο τα προπερσι οτι φετος δεν θα εχουνε χρηματα ,τι κανανε γι αυτο εκτός απο τις φιεστες του Κουβα στην Ακροπολη;;;

    «Η Μακονια ειναι ελληνικη!!!!»

    Πάσο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook