Χανιά | 50.000 ευρώ από την Περιφέρεια του Calw στην Αντιπεριφέρεια για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

χανιά-50-000-ευρώ-από-την-περιφέρεια-του-calw-στ-880925

Το ποσό των 50.000 ευρώ προσέφερε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, η  Περιφέρεια του CALW της Γερμανίας, προκειμένου και το ποσό αυτό να αξιοποιηθεί, για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία του περασμένου Χειμώνα στο νομό.

Το παραπάνω ποσό δόθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια επίσκεψης και συνάντησης που είχε με τον Απόστολο Βουλγαράκη, ο κ. Helmut Riegger, περιφερειάρχης του Calw.

Όπως είπε ο κ. Calw όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει αναπτυχθεί μια εξαιρετική σχέση με τα Χανιά και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη.

Όταν ενημερώθηκαν για την καταστροφή στα Χανιά και τις προσπάθειες αντιμετώπισης των προβλημάτων από τον Αντιπεριφερειάρχη, αποφασίστηκε από την Γερμανική Περιφέρεια να δοθεί το ποσό αυτό, και να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των ζημιών.

Από την πλευρά του ο κ. Βουλγαράκης ευχαρίστησε τον κ. Riegger για την προσφορά του, ενώ αναφέρθηκε στην στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δύο περιοχών, που αντικατοπτρίζεται και με την συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης, σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στην περιοχή.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook