Χανιά | 370 οικογένειες έχουν ωφεληθεί από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αποκόρωνα

χανιά-370-οικογένειες-έχουν-ωφεληθεί-απ-907639

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αποκορώνου ξεκίνησε τη λειτουργία του τα

Χριστούγεννα του 2014 και η συμβολή του στην τοπική κοινωνία υπήρξε τεράστια και

καταλυτική.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αποκορώνου και συνολικά ωφελούνται από αυτό σε τακτά χρονικά διαστήματα 370 οικογένειες ενώ παράλληλα υποστηρίζονται έκτακτα άτομα ή οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και σε

οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.

Όπως αναφέρουν και οι υπεύθυνοι «η πρωτοβουλία αυτή δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας. Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες,την τοπική εκκλησία,φορείς, επιχειρηματίες από τον τόπο μας αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδος, εταιρείες, σχολεία και συλλόγους.

Ουσιαστική ήταν και η στήριξη των Ευρωπαίων κατοίκων του Αποκόρωνα καθώς και της ομάδας των φίλων Νορβηγών με το πρόγραμμα «HELP APOKORONAS».

Συγκεκριμένα στη διάρκεια της θητείας μας από το 2014-2019 πραγματοποιήθηκαν 40 διανομές με προϊόντα βασικής διατροφής,είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης από τα δυο συνεργαζόμενα κοινωνικά ενδυματοπωλεία του Δήμου.

Επισημαίνουμε οτι η επανεκλεγείσα δημοτική αρχή θα συνεχίσει την στήριξη των δομών

πρόνοιας και του κοινωνικού δικτύου του Δήμου μας ενισχύοντας κάθε χρόνο και περισσότερο τη δράση τους.»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | 370 οικογένειες έχουν ωφεληθεί από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αποκόρωνα

  1. Μια ερωτηση ενος πολιτη…..το Κοινωνικό Παντοπωλειο του Δημου Αποκορωνα….φερει το ονομα του αειμνηστου ιατρου κ Δημαρχου Γεωργιουπολης Φερδινανδου Μαρικακη?Γιατί σε ενα αρθρο αναφερεται ως Κοινωνικό Παντοπωλειο Αποκορωνα ‘Φερδινανδος Μαρικακης’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook