Χανιά | 35 προτάσεις με 8 εκατ. προϋπολογισμό για το τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER

χανιά-35-προτάσεις-με-8-εκατ-προϋπολογισ-938646

Ολοκληρώθηκε η υποβολή προτάσεων για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER που υλοποιεί η Ο.Τ.Δ. Ο.Α.Κ. Α.Ε. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Στα πλαίσια της 1ης προκήρυξης για την υποβολή προτάσεων (Παρεμβάσεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα) του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER συνολικού προϋπολογισμού Δημόσιας Δαπάνης (Δ.Δ.) 2.806.000€ υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα, και κατατέθηκε Φυσικός Φάκελος για 35 προτάσεις Συνολικού Προϋπολογισμού 8.200.311,31 € και Δημόσια Δαπάνη 3.872.865,59€.

Από τις προτάσεις που κατατέθηκαν ποσοστό 31,29% και ποσό Δ.Δ. 1.211.989,88€ είναι προτάσεις για μεταποίηση, ενώ ποσοστό 66,54 και ποσό Δ.Δ. 2.576.940,42 € αφορά προτάσεις που εντάσσονται στον τουριστικό τομέα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία της Αξιολόγησης των Αιτήσεων σε επίπεδο επιλεξιμότητας και κριτήριων επιλογής. Θα δημιουργηθεί πίνακας κατάταξης ανά υποδράση και θα ανακοινωθούν οι υπαγώγιμες προτάσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. ευχαριστεί όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και εκφράζει την ικανοποίηση του για την συνολική εξέλιξη της Πρόσκλησης από τον σχεδιασμό, την δημοσίευση έως και την καταληκτική ημερομηνία με την υποστήριξη των στελεχών της, και στελεχών από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και Διαχειριστικές Αρχές που εμπλέκονται στην διοικητική διαδικασία.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού: www.oakae.gr

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook