Χανιά | 2ο Συμμετοχικό Εργαστήριο: Διαμόρφωση Τελικών Παρεμβάσεων Φιλικών προς το Περιβάλλον για το δημοτικό πάρκινγκ «ΚΥΔΩΝ»

χανιά-2ο-συμμετοχικό-εργαστήριο-διαμό-1682928

Η Δημοτική Επιχείρηση «ΚΥΔΩΝ ΑΕ» του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος JUSTNature, σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, διοργανώνει το 2ο Συμμετοχικό Εργαστήριο: Διαμόρφωση Τελικών Παρεμβάσεων Φιλικών προς το Περιβάλλον.

Το κτήριο και ο εξωτερικός χώρος του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων της οδού Περίδου (Δημοτικό parking ΚΥΔΩΝ), πρόκειται να αλλάξουν, με την υλοποίηση πράσινων καινοτόμων εφαρμογών.

Στο 2ο Συμμετοχικό Εργαστήριο της «ΚΥΔΩΝ ΑΕ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στις 18.00 στο ΚΑΜ (Παλιό Λιμάνι), θα γίνει η επιλογή των τελικών λύσεων/προτάσεων, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το 1ο εργαστήριο και τις απόψεις των πολιτών, που θα ομορφύνουν και θα πρασινίσουν το κέντρο της πόλης μας.

Προσκαλούνται να συμμετέχουν οι περίοικοι, οι χρήστες και όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην επιλογή των βέλτιστων πράσινων λύσεων για το κτήριο του σταθμού αυτοκινήτων της ΚΥΔΩΝ ΑΕ στο κέντρο της πόλης μας.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο εργαστήριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουάριου 2023, αναδύθηκαν με τη βοήθεια των πολιτών, προτάσεις για την εφαρμογή πράσινων λύσεων για το σημείο παρέμβασης, αλλά και συνολικότερα για το κέντρο της πόλης μας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook