Χανιά | 29 εθελόντριες μαλλιών χαρίζουν χαμόγελα και ελπίδα σε παιδιά με καρκίνο | Photos

χανιά-29-εθελόντριες-μαλλιών-χαρίζουν-1230110

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 στο ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ-Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης η δράση «κόψε και δώρισε τα μαλλιά σου, είναι για καλό σκοπό».

Η δράση, που οργανώθηκε και επιμελήθηκε από την εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Φανή Κιντζονίδου, υλοποιήθηκε στον εργαστηριακό χώρο του τμήματος «Κομμωτικής Τέχνης» του τομέα Υγείας – Πρόνοιας & Ευεξίας.

Η ανταπόκριση-ευαισθητοποίηση τόσο των μαθητών του σχολείου όσο και των άλλων δομών εκπαίδευσης καθώς και του απλού κόσμου της Κισάμου στην πρόσκληση για δωρεά αγάπης, ελπίδας και αυτοπεποίθησης ήταν συγκινητική.

Συγκεντρώθηκαν 29 πλεξούδες οι οποίες και θα παραδοθούν στον σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης παιδιών & ενηλίκων με καρκίνο «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» για τη δημιουργία περουκών.

Η συγκεκριμένη δράση αποτέλεσε το 3ο μέρος μιας σειράς δράσεων του ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ, που ξεκίνησαν με την εθελοντική αιμοδοσία και την καταγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Στόχος των δράσεων ήταν η καλλιέργεια της ανιδιοτελούς εθελοντικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης στους νέους της Κισάμου.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο Διευθυντής του σχολείου αναφέρει:

«Ως διευθυντής του σχολείου οφείλω να ευχαριστήσω

-Τις εκπαιδευτικούς Φ. Κιντζονίδου, Μ. Πανουργιά και τους/τις μαθητές/τριες του τμήματος «Κομμωτικής Τέχνης» για την υλοποίηση της δράσης.

-Τις εθελόντριες – δωρήτριες:

Νίκη Κοκκινάκη, Σέλντα Ελέζι, Αφροδίτη Μαρκετάκη, Μαρία Πετράκη, Αλεξία Ξανθουδάκη, Ευγενία Παναγοπούλου, Μαρία Νικολοπούλου, Εμμανουέλα Γαρμπιδάκη, Αγγελική Βαλερά, Μαρία Γρυλλάκη, Όλγα Μαργαριτάκη και λοιπές ανώνυμες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για μία ανιδιοτελή πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, μία πολύτιμη προσφορά μεγάλης αξίας.

Νεκτάριος Ζουριδάκης

Διευθυντής ΕΠΑΛ Κισάμου-Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook