Χανιά | 180.000 ευρώ για την μελέτη αποκατάσταση των Νεωρίων

χανιά-180-000-ευρώ-για-την-μελέτη-αποκατάστ-337000

Το ποσό των 180.000 ευρώ, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την μελέτη αποκατάστασης των Νεωρίων στα Χανιά.

Το συγκεκριμένο ποσό διατίθεται για το έργο «Ερευνητικές Εργασίες για την Ιστορική και Τεχνολογική τεκμηρίωση της μελέτης ωρίμανσης των έργων αποκατάστασης, απόδοσης χρήσεων, ανάδειξης των Νεωρίων στα Χανιά.»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | 180.000 ευρώ για την μελέτη αποκατάσταση των Νεωρίων

  1. Απαιτείται η αποκατάσταση των Νεωριων καθως μαζι με τον Φαρο αποτελούν το σημα κατατεθεν της πόλεως των Χανιων….όπως βέβαια όλα τα μνημεία της πολης χρηζουν προστασίας από το προιστορικα εως κ τα νεοτερα σύγχρονα….

  2. πω ρε φιλε… τζαμπα λεφτα… ετσι μου ‘ρχεται να φτιαξω αρον αρον στο ποδι ενα τεχνικο γραφειο και να δηλωσω συμμετοχη…

    Κι αλλη μελετη;

    Να σας πω εγω μια ιδεα να ξεστραβωθειτε; και σας τη δινω και τζαμπα! Να μεταφερετε πληθος υπηρεσιων του πολυτεχνειου και του ΤΕΙ που ειναι στου διαολου τη μανα αντι μεσα στο κεντρο -οπως σε ολες τις προκομενες πολεις. Βιβλιοθηκες, εργαστηρια για τους φοιτητες, χωρο για οτι χρειαζονται. Να δωσουν ζωη και μελλον σε αυτα τα τελειως αναξιοποιητα μνημεια, ωστε να γινουν οχι απλα αναπαλαιωσεις, αλλα να μετατραπουν σε λικνα εφευρετικοτητας και επιστημων διεθνους επιπεδου!

  3. Τα μνημεία χρηζουν προστασιας κ αναδειξης…..όχι χρηση για οτιδήποτε μας καπνισει όπως κανουν στην Ευρωπη….που μεσαιωνικα κτιρια τα μετατρέπουν σε μπαρ η καταστήματα πωλησης σουβενιρ…..η βασιλισσα Αμαλιτσα μολις πατησε το ποδαρι της στην Ελλαδα ηθελε να στεγασει το ανακτορο στο Παρθενώνα….άλλα που να καταλαβει η Αμαλιτσα από πολιτισμο….παλι καλα….οποτε τετοιες προτασεις κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι ακυρες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook