Χανιά | 165 δωρεάν παπούτσια διανεμήθηκαν σε παιδιά από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου

χανιά-165-δωρεάν-παπούτσια-διανεμήθηκα-1470273

Περισσότερα από 165 παιδιά, παρέλαβαν καινούργια παπούτσια, σε διανομή που πραγματοποίησε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας, της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα, υπηρεσιακά στελέχη και κοινωνική λειτουργοί από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, διένειμαν χθες Τρίτη, 20/06/2022, δωρεάν παιδικά παπούτσια της εταιρείας ΤΟΜ΄S στους δικαιούχους των δομών της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Εγγεγραμμένα μέλη στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας: στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Πλυντήριο, στο Καταφύγιο Αστέγων, στο Κέντρο Κοινότητας αλλά και στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Χανίων, ανάμεσα τους οικογένειες της πόλης μας με μικρά παιδιά, παρέλαβαν από ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, Ελένη Ζερβουδάκη, που ήταν παρούσα κατά τη διανομή, υπογράμμισε πως «πρόκειται για μια δράση που στόχο έχει να εξασφαλίσει την ίση αντιμετώπιση των παιδιών και των νέων ανθρώπων, που βρίσκονται σε ανάγκη, στην πράξη. Στην καθημερινότητα, στο παιχνίδι, στην υγεία, ένα νέο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή ενός ανθρώπου και πολύ περισσότερο ενός παιδιού».

Η δράση, η οποία είχε αναβληθεί τα δυο προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας, βασίζεται στη σταθερή συνεργασία που έχει ο Δήμος Χανίων με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, για ενέργειες και προγράμματα που αφορούν ευάλωτες ομάδες και οικογένειες του Δήμου Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook