16 νέες προσλήψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Χανίων – Δείτε τις θέσεις

16-νέες-προσλήψεις-προσωπικού-στο-νοσοκ-761041

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης η προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εκατόν δεκαέξι (1.116) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Στην προκήρυξη περιλαμβάνονται οι παρακάτω 16 θέσεις προσωπικού για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»:

-1 θέση ΠΕ Διαιτολογίας

-1 θέση ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων

-4 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής

-2 θέσεις ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας

-2 θέσεις ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου

-1 θέση ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων

-1 θέση ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής

-1 θέση ΔΕ Κλιβανιστή – Αποστειρωτή

-3 θέσεις ΥΕ Μεταφορείς Ασθενών

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας και μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.).

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει στις 9 Απριλίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 24 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει στις 2 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 17 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Σημειώνεται τέλος ότι το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook