Χανιά | 14η δράση Πεζοπορίας στην Τ.Κ. Σπηλιάς Κολυμβαρίου από το Δήμο Πλατανιά

χανιά-14η-δράση-πεζοπορίας-στην-τ-κ-σπηλ-872477

Ο Δήμος Πλατανιά και το ΝΠΔΔ του Δήμου, διοργανώνουν – στα πλαίσια της υλοποίησης δράσεων Μαζικού Αθλητισμού – την 14η Πεζοπορία στην Τ.Κ.ΣΠΗΛΙΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ, την  Κυριακή 9 Ιουνίου 2019.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου με το πρόγραμμα πεζοπορίας

Ώρα συνάντησης 5:15 μ.μ. στην πλατεία της Σπηλιάς , στο κέντρο του χωριού και ώρα αναχώρησης 5:30 μ.μ. Η Διαδρομή θα είναι κυκλική . Θα περάσουμε από το σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη στην Μαραθοκεφάλα , με την φανταστική θέα στον κόλπο των Χανίων , θα περπατήσουμε στην κορυφογραμμή και θα κατηφορίσουμε επιστρέφοντας στο χωριό. Στη διαδρομή ήπιας δυσκολίας – 6 χιλιομέτρων περίπου – θα συναντήσουμε Βυζαντινά εξωκλήσια , γεωλογικά φαινόμενα ( κατολίσθηση ) , αιωνόβια ελιά , το Βυζαντινό Μουσείο της τοπικής εκκλησίας και καταπράσινο περιβάλλον. Στην επιστροφή οι φορείς του χωριού θα μας περιμένουν με κρύα  τσικουδιά !!!

Συνδιοργανωτές της δράσης είναι οι φορείς της Κοινότητας ( Τοπικό Συμβούλιο , Σύλλογος Γυναικών και Πολιτιστικός Σύλλογος ) που τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων! Θα μας συνοδεύσουν – όπως κάθε φορά – μέλη από το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κισσάμου, καλύπτοντας υγειονομικά την δράση.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δράση πεζοπορίας  να φοράνε την κατάλληλη ενδυμασία και να έχουν μαζί τους νερό!.

Σας περιμένουμε όλους !!!!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook