Χανιά | 10.000 ευρώ πρόστιμο σε καφέ μπαρ γιατί παραβίασε το ωράριο για δεύτερη φορά

χανιά-10-000-ευρώ-πρόστιμο-σε-καφέ-μπαρ-για-1363362
A waiter wearing a protective face mask serves a coffee behind a plastic curtain in a bar at the Vallecas neighbourhood, amid the coronavirus disease (COVID 19) outbreak in Madrid, Spain, September 25, 2020. REUTERS/Sergio Perez

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει ένας ιδιοκτήτης καφέ μπαρ στην περιοχή του Αποκόρωνα, καθώς για δεύτερη φορά παραβίασε το ωράριο λειτουργίας του, όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο που διενήργησε η Ελληνική Αστυνομία. Η παράβαση καταγράφηκε στη 1 περίπου το βράδυ.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος είχε λάβει πρόστιμο για την ίδια παράβαση και στις γιορτές των Χριστουγέννων, θα αναγκαστεί να πληρώσει πάλι, αυτή τη φορά 10.000 ευρώ αλλά και να διατηρήσει κλειστό το κατάστημά του για 30 μέρες.

Την ίδια ώρα, λουκέτο για 15 ημέρες θα βάλει και ένας ιδιοκτήτης καφέ μεζεδοπωλείου στα Χανιά, καθώς και αυτός παραβίασε το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος, αγνοώντας τα μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Η Ελληνική Αστυνομία, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου πραγματοποίησε στην Κρήτη 1.783 ελέγχους.

Στα Χανιά, εκτός από τις παραβάσεις στο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, διαπιστώθηκε και μια παράβαση σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ για μη χρήση της μάσκας.

Στο Ρέθυμνο, καταγράφηκαν τρεις παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας, μια σε πεζό και δυο σε εργαζόμενους ψησταριάς.

Στο Ηράκλειο, διαπιστώθηκαν δυο παραβάσεις σε πεζούς για μη χρήση της μάσκας.

Στο Λασίθι, επιβλήθηκαν δυο πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση της μάσκας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook