Χανιά | 1.7 εκατ. ευρώ για το σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ

χανιά-1-7-εκατ-ευρώ-για-το-σχολικό-συγκρό-1068540

Σε συνέχεια της δράσης “Εξοικονόμηση ενέργειας στα δημόσια κτήρια” υπεγράφη χθες

01/07/2020, μεταξύ του Δήμαρχου Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και του ανάδοχου φορέα, σύμβαση με τίτλο “Ενεργειακή αναβάθμιση του 3ου – 4ου Γυμνασίου -3ου Λυκείου Χανίων (Σχολικό Συγκρότημα Κουμπέ Δήμου Χανίων)”, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται η αξιοποίηση του δυναμικού εξοικονόμησης ενέργειας και η βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας στα κτήρια του σχολικού συγκροτήματος Κουμπέ Δήμου Χανίων.

Τα έργα αποκατάστασης αφορούν στο σχολικό συγκρότημα Κουμπέ Δήμου Χανίων, που

περιλαμβάνει το 3ο -4ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο, το οποίο κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1980 και περιλαμβάνουν τα εξής: την τοποθέτηση πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, την πλήρη κατασκευή θερμομόνωσης, την αφαίρεση των απλών μεταλλικών κουφωμάτων και την αντικατάσταση τους με κουφώματα αλουμινίου διπλού υαλοπίνακα, τη θέρμανση των εσωτερικών χώρων μέσω κεντρικής αερόψυκτης αντλίας θερμότητας, την εγκατάσταση καινοτόμου αυτομάτου συστήματος ελέγχου φωτισμού και τέλος την κατασκευή φωτοβολταϊκού συστήματος.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.760.00 ευρώ με Φ.Π.Α.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | 1.7 εκατ. ευρώ για το σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ

  1. Για τη σχολική στέγη στη Νέα Κυδωνία… τίποτα. Τα παιδιά μας κάνουν μάθημα σε containers της εποχής των έργων των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Πολιτικά μηδενικά πολλά, και τότε και τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook