Χάνετε τη σπίθα στη σχέση σας; Φέρτε την πίσω με αυτές τις 5 συμβουλές

χάνετε-τη-σπίθα-στη-σχέση-σας-φέρτε-την-1518939

Το να βεβαιωθείτε ότι το πάθος παραμένει δυνατό και ζωντανό είναι ένα από τα πιο κρίσιμα συστατικά κάθε σχέσης. Η σχέση σας εξακολουθεί να έχει αυτή τη σπίθα αν αισθάνεστε συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον, δίνετε ο ένας στον άλλο παθιασμένες σκέψεις, γράφετε ρομαντικά μηνύματα, φιλιέστε πιο συχνά και υπενθυμίζετε ο ένας στον άλλο πόσο σημαντικός είναι για εσάς.

Ωστόσο, εάν αισθάνεστε απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλον, αποφεύγετε ο ένας τον άλλον και δεν φαίνεται να ανησυχείτε πια για τον άλλον, πρέπει πραγματικά να δώσετε προσοχή για να επαναφέρετε τη σχέση σας σε καλό δρόμο. Ως εκ τούτου, αυτές οι συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν εάν θέλετε να καταλάβετε πώς να διατηρήσετε την αγάπη ζωντανή σε μια σχέση ή πώς να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας.

Εδώ είναι 5 συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την αγάπη και τη σπίθα ζωντανή στη σχέση σας!

1. Μάθετε ποιος μπορεί να συμβάλει σε μεγαλύτερη σεξουαλική οικειότητα

Στα περισσότερα ζευγάρια, ο ένας σύντροφος εκτιμά τον ρομαντισμό περισσότερο από τον άλλον. Το άτομο που συμβάλλει στη μεγαλύτερη σεξουαλική οικειότητα έχει μεγαλύτερη επιρροή για να κάνει αλλαγές για να προωθήσει την εγγύτητα και το παιχνίδι, επειδή είναι πιο πιθανό να εντοπίσει πότε οι σεξουαλικές σχέσεις μειώνονται. Αν και δεν είναι πρωτίστως υπεύθυνοι για να παρακολουθούν τα πράγματα, η επίγνωσή τους, τους κάνει πιο εξοπλισμένους για να έχουν αντίκτυπο στο πόσο βαθιά είναι η σύνδεση.

2. Ξεπεράστε το παρελθόν

Κάθε σύντροφος θα πρέπει να αποφασίσει να προχωρήσει συνειδητά όταν μια σχέση χάσει την αγάπη της ή όταν η εμπιστοσύνη έχει χαθεί. Προσπαθήστε να τους συγχωρήσετε και να αφήσετε τυχόν απογοητεύσεις και μνησικακίες. Ο μόνος τρόπος για να μπεις αληθινά στο παρόν είναι να συγχωρήσεις τον σύντροφό σου που σε πλήγωσε στο παρελθόν. Καθώς αφήνετε το παρελθόν, μπορείτε να αγαπήσετε τον σύντροφό σας για αυτό που πραγματικά είναι και να μάθετε πώς να διατηρείτε μια σχέση μέσα από τα ψηλά και τα χαμηλά.

3. Σεξουαλική οικειότητα

Αυτή είναι πιθανώς μια από τις πιο κοινές αιτίες απώλειας της σπίθας σε μια σχέση. Όσον αφορά τη σεξουαλική οικειότητα, ο καθένας από εμάς έχει διάφορες φαντασιώσεις, προτιμήσεις και περιορισμούς. Βάλτε τη σεξουαλική ολοκλήρωση στην πρώτη σας προτεραιότητα και μάθετε να μιλάτε με τον σύντροφό σας ανοιχτά και ειλικρινά για το τι θέλετε να κάνετε οι δυο σας στο κρεβάτι χωρίς να ανησυχείτε μήπως σας κρίνουν. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για μια ικανοποιητική σεξουαλική αλληλεπίδραση μεταξύ των ζευγαριών και θα υποστηρίξει τη διατήρηση της αγάπης ο ένας για τον άλλον.

4. Κάνε εκπλήξεις στον έρωτά σου

Όταν κάνετε δώρα ή μίνι εκπλήξεις στον σύντροφό σας χωρίς καμία ιδιαίτερη περίσταση, αισθάνεται πολύ ξεχωριστός. Εκπλήσσοντας τον σύντροφό σας με ένα δώρο, μπορείτε να διατηρήσετε την αγάπη σας. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, όπως ένα βιβλίο, σοκολάτες ή λουλούδια, μπορεί να προγραμματίσετε μια έκπληξη, ένα ραντεβού στον κινηματογράφο ή μια έξοδο για δείπνο ή μπορεί να είναι κάτι που έχει νόημα και για εσάς ή για την αγάπη σας.

5. Σεβασμός και ευγνωμοσύνη

Η ευγνωμοσύνη και ο σεβασμός σε μια σχέση είναι πολύ σημαντικά. Χωρίς σεβασμό, καμία σχέση δεν θα λειτουργήσει. Το να σέβεσαι κάποιον σημαίνει ότι τον εκτιμάς. Έτσι, για να διατηρήσετε τη σχέση σας υγιή, θα πρέπει να σέβεστε τον σύντροφό σας, τα συναισθήματα, τα συναισθήματα και τις αποφάσεις του.

Απλώς αφιερώστε λίγο χρόνο και εκτιμήστε τον σύντροφό σας που είναι μαζί σας και ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές. Όλα αυτά τα μικρά πράγματα μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε ζωντανή τη σπίθα και την αγάπη στη σχέση σας!

marieclairfe.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook