Champions League: Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός στο Ντραγκάο

champions-league-κεκλεισμένων-των-θυρών-ο-τελικός-σ-1207339

Ο τελικός Κυπέλλου Πορτογαλίας ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Μπράγκα θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους παρά το γεγονός ότι λίγες ημέρες αργότερα εκείνος του Champions League θα γίνει στην ίδια χώρα με κόσμο στις εξέδρες!

Στις 29 Μαΐου η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι θα διεκδικήσουν το Champions League στον τελικό που θα διεξαχθεί στο Ντραγκάο του Οπόρτο.

Η UEFA να έρχεται σε συμφωνία με τους ανθρώπους της πορτογαλικής ομοσπονδίας αλλά και την κυβέρνηση της χώρας ώστε ο αριθμός θεατών να καλύψει τουλάχιστον το 25% του γηπέδου των δράκων (έχει συνολική χωρητικότητα 50.000 θεατών). Σύμφωνα μάλιστα με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε, η κάθε ομάδα θα μπορέσει να έχει μαζί της 6.000 φιλάθλους στις εξέδρες του «Ντραγκάο».

Λίγες ημέρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 23 Μαΐου διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Πορτογαλίας ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Μπράγκα. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι παρά το αίτημα που κατέθεσαν οι δύο ομάδες δεν θα έχουν κόσμο στις εξέδρες.

Μάλιστα, η πορτογαλική κυβέρνηση έχει επιτρέψει ώστε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα ωστόσο αυτό δεν έπεισε τους υπεύθυνους ώστε ο τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί με οπαδούς.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία περίεργη απόφαση.

sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook