Champions League: Ίντερ – Λίβερπουλ απόψε στις 22:00 στο MEGA

champions-league-ίντερ-λίβερπουλ-απόψε-στις-2200-στο-mega-1380234

Το UEFA Champions League επιστρέφει ζωντανά στο MEGA με τη σπουδαία αναμέτρηση Ίντερ – Λίβερπουλ, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στις 22:00.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας υποδέχονται στο Σαν Σίρο την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας Κώστας Τσιμίκας, για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η δράση ξεκινά στις 21:30 με το PreGame  του μεγάλου αγώνα, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε εκτενές ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων, αφιερώματα στους πρωταγωνιστές του ματς καθώς και τα highlights των αγώνων της Τρίτης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, σε ζωντανή σύνδεση με την Πορτογαλία, ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, σχολιάζει στο Post Game τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16», την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άγιαξ και φυσικά την παρουσία των Ελλήνων παικτών στο UEFA Champions League, ολοκληρώνοντας μια συναρπαστική ποδοσφαιρική βράδια.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Αντώνης Κατσαρός, το δημοσιογραφικό σχόλιο κάνει ο Αντώνης Καρπετόπουλος και την τεχνική προσέγγιση ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος.

Το UEFA Champions League επιστρέφει στο MEGA.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΙΝΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΙΣ 22:00

PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:30

POST-GAME ΣΤΙΣ 24:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook