Χαμός στον Δήμο Χανίων | Φωνές, βρισιές και απειλές ακούστηκαν σε όλη την Κυδωνίας | Video

χαμός-στον-δήμο-χανίων-φωνές-βρισιές-775030

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Χανίων, στο ισόγειο του δημαρχείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημότης πλήρωσε μία κλήση και ζήτησε να του βεβαιωθεί η πληρωμή. Ωστόσο όταν οι υπάλληλοι του είπαν ότι δεν εκδίδονται τέτοιου είδους βεβαιώσεις εξόφλησης οφειλών για αυτές τις περιπτώσεις, ο άνδρας άρχισε να φωνάζει και να βρίζει.

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, ωστόσο η ένταση συνεχίστηκε με απειλές, όπως φαίνεται και ακούγεται στο βίντεο του zarpanews.gr:

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι απομάκρυναν τον άνδρα από το γραφείο.

Εξάλλου, όπως δήλωσε στο zarpanews.gr η διευθύντρια της οικονομικής υπηρεσίας κα Μπολανάκη, το φαινόμενο είναι πλέον καθημερινό, καθώς οι τόνοι ανεβαίνουν εύκολα όπου υπάρχει είσπραξη χρημάτων από πολίτες.

Η δήλωση του Δημάρχου Χανίων για το θέμα:

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την συμπεριφορά του πολίτη προς τον εργαζόμενο του Δήμου Χανίων, ενώ παρακάλεσε τους δημότες που έρχονται σε συναλλαγή με τις δημοτικές υπηρεσίες να μην θεωρούν υπεύθυνους τους εργαζομένους για το οτιδήποτε και να συγκρατούν τα νεύρα τους.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χαμός στον Δήμο Χανίων | Φωνές, βρισιές και απειλές ακούστηκαν σε όλη την Κυδωνίας | Video

  1. τι εννοει η κυρια υπαλληλος οτι δεν εκδιδονται βεβαιωσεις εξοφλησης? τι ειν τουτο παλι? πως αποδεικνυει ο δημοτης που κατεβαλε, πόσο κατεβαλε και πότε?
    ασχετα με τη φασαρια μια χαρα εκανε και ζητησε βεβαιωση. που παιρνουν χρηματα χωρις βεβαιωση αποδειξη? ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΥΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook