Χαμός στο Twitter με το άνοιγμα των σχολείων – «Πριν 1 έτος, τα σχολεία έκλεισαν με 50 κρούσματα»

χαμός-στο-twitter-με-το-άνοιγμα-των-σχολείων-1350714

Κανονικά τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου θα χτυπήσει ξανά το πρώτο κουδούνι για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία. Η επιτροπή των ειδικών, που συνεδρίασε σήμερα, έδωσε με την εισήγησή της τελικά το «πράσινο φως» στην ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης.

Το Twitter δεν άφησε ασχολίαστο το άνοιγμα των σχολείων μετά και την ανακοίνωση των 50.126 κρουσμάτων, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρουν «Πριν 1 έτος, τα σχολεία έκλεισαν με 50 κρούσματα ημερησίως. Φέτος, με 50.000 κρούσματα ημερησίως, τσιγκουνεύτηκε το Υπ. Παιδείας μία επιπλέον εβδομάδα κλειστών σχολείων».

Δείτε τι λένε οι χρήστες του Twitter:

2 thoughts on “Χαμός στο Twitter με το άνοιγμα των σχολείων – «Πριν 1 έτος, τα σχολεία έκλεισαν με 50 κρούσματα»

  1. Πριν ένα χρόνο είχαμε λεφτά από ΕΕ για να κάθονται οι γονείς στο σπίτι και να βλέπουν τα παιδιά. Φέτος έχουμε εμβόλια. Εμβολιαστείτε.

  2. Πριν από ένα χρόνο είχαμε τα λεφτά του Τσίπρα, της ΕΕ ακόμα δεν είχαν έρθει. Το εμβολιαστείτε να το πεις στους ακροδεξιούς της Β, Ελλάδας,(η πλειοψηφία της χώρας από το αυλάκι και πάνω είναι ανεμβολίαστοι, μ’ αυτούς που κάνατε συγκεντρώσεις εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών), στους παπάδες που κάνουν κήρυγμα αντιεμβολιασμού (μέχρι και ημερολόγιο έβγαλαν οι αθεόφοβοι), στους μπάτσους, στις πυροβολημένους των ενόπλων δυνάμεων και σ’ όλους αυτούς που αποτελούν τη δεξαμενή ψήφων της ΝΔ. Πως φαίνεται ότι ούτε απ’ έξω δεν έχεις περάσει από το σχολείο, για τα σχόλια που γράφεις για τους εκπαιδευτικούς. Από εκπαίδευση Χρυσή Αυγή και πολύ σου είναι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook