«Χαμός» στο Twitter για τα 500 ευρώ πρόστιμο που εξήγγειλε -και εν τέλει πήρε πίσω- ο Μητσοτάκης

χαμός-στο-twitter-για-τα-500-ευρώ-πρόστιμο-που-1096358

Το Twitter κινείται ακόμη στους… ρυθμούς των εξαγγελιών Μητσοτάκη για την αύξηση του προστίμου κατά των παραβατών των περιοριστικών μέτρων, το οποίο από τα 300 ανέβηκε στα 500 ευρώ προτού πέσει… ξανά, μετά τη λαϊκή κατακραυγή.

Για μία ακόμη φορά, τα λεγόμενα του πρωθυπουργού έφεραν… μεγάλη κινητικότητα στα social media και δη στο Twitter, εκεί όπου εκφράστηκε το μεγαλύτερο μέρος της οργής για τις εξαγγελίες περί αύξησης του προστίμου από τα 300 στα 500 ευρώ.

Είτε με καταγγελτική διάθεση, είτε με «βιτριολικό» χιούμορ, ένα μεγάλο μέρος της εγχώριας κοινότητας του Twitter φανέρωσε την αγανάκτησή του για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, οδηγώντας εν τέλει τον πρωθυπουργό σε… άτακτη υποχώρηση.

Μέσα σε λίγες ώρες ο πρωθυπουργός κατόρθωσε να αναιρέσει όσα ο ίδιος είχε ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής σχετικά με την αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ.

Ακόμη και μετά τη νέα… κυβίστηση του πρωθυπουργού, ο «κουρνιαχτός» δεν έχει κατακαθίσει στο Twitter, με το #πρόστιμο να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των trends, χαρίζοντάς μας μερικά αξέχαστα tweets.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook