Χαμός στο MasterChef: Αποχώρησε μεγάλο φαβορί και αυτή είναι η τελική τριάδα | Video

χαμός-στο-masterchef-αποχώρησε-μεγάλο-φαβορί-κ-1700165

Αποχώρησε και άφησε πίσω την τελική τριάδα του διαγωνισμού

Με γοργούς ρυθμούς προς το μεγάλο φινάλε οδηγείτε πλέον το MasterChef μιας και το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του STAR, προβλήθηκε η προτελευταία αποχώρηση. Αυτή που άφησε τρεις φιναλίστ πίσω της.

Ειδικότερα, ύστερα από μια απαιτητική δοκιμασία όπου ο Νίκος Τράκας παρακολουθούσε ήρεμος από τον εξώστη, η Μαρία Μπέη κατόρθωσε να «κερδίσει» το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τρεις καλύτερους του MasterChef την φετινή χρονιά, Έτσι, η μελαχρινή διαγωνιζόμενη αποχώρησε από το πλατό και ανέβηκε στον εξώστη.

Στον τάκο για μια… τελευταία μονομαχία, των δύο, βρέθηκαν ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Άγγελος Τσιγκάκος προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef. Οι δυο παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε μια ακόμα Δοκιμασία Αντιγραφής ενός υψηλών απαιτήσεων πιάτου του βραβευμένου σεφ Αστέριου Κουστούδη.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή και για τους δύο διαγωνιζόμενους στο ριάλιτι μαγειρικής, μόνο ένας θα έπαιρνε το εισητήριο για την τελική τριάδα ενώ ο άλλος θα έπρεπε να αποχωριστεί άμεσα την μαύρη του ποδιά και να περάσει την πόρτα της εξόδου. Τα λάθη και οι αστοχίες, άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγάλες, δεν απουσίασαν και σε αυτή την μονομαχία με αποτέλεσμα οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef μαζί με τον καλεσμένο τους να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Γι’ αυτό και στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Αστέριος Κουστούδης βρέθηκαν απέναντι από τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και τον Άγγελο Τσιγκάκο για να τους ανακοινώσουν την βαθμολογία τους.

Και μιά ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, συγκεντρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία στο συγκεκριμένο πιάτο, από το MasterChef αποχώρησε ο… Άγγελος Τσιγκάκος. «Νιώθω πολύ γεμάτος, ευχαριστήθηκα πολύ και το πιάτο σήμερα παρά τις αστοχίες. Κρατάω μόνο τα θετικά από το παιχνίδι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook