Χαμός στην ψηφοφορία του MasterChef: Έξω φρενών ο Σταύρος – «Σκάσε και περίμενε» – Ποιος παίκτης έφυγε

χαμός-στην-ψηφοφορία-του-masterchef-έξω-φρενών-1012435

Χαμός έγινε στην ψηφοφορία του MasterChef. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο Σταύρος Γεωργίου ζήτησε να αλλάξει την ψήφο του, κάτι που προκάλεσε γέλια στον εξώστη και ειδικά στην Μαριάννα Πουλμέντη. «Είναι αστείο; Είναι αστείο;», ρώτησε ο Σταύρος κι έφυγε για να κάνει την αλλαγή.

«Δεν σέβονται αυτή την ιερή στιγμή της ψηφοφορίας, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του διαγωνισμού. Σκάσε και περίμενε να δεις τι θα γίνει. Χλευάζεις και γελάς… Δεν ξέρω ποιος γέλασε, αλλά θα το μάθω και θα έχει πρόβλημα αυτός που γέλασε», είπε ο Σταύρος.

Η ένταση δεν σταμάτησε εκεί, όμως, καθώς στη συνέχεια ο Σταύρος Γεωργίου άνοιξε έντονο διάλογο με την Ντέμη Γεωργίου που βρισκόταν στον εξώστη.

Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και χρειάστηκε η παρέμβαση των κριτών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Μετά την ψηφοφορία του MasterChef, οι Σταύρος Βαρθαλίτης, Φωτεινή Ζοσιμίδου και Μαρία Μπέη μπήκαν σε δοκιμασία αποχώρησης.

Η συνταγή του guest chef, Σπύρου Αγιούς, που έπρεπε να ακολουθήσουν για μια ακόμα φορά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ήταν πιο απαιτητική, καθώς το επίπεδο του διαγωνισμού ανεβαίνει όλο και περισσότερο, όσο πλησιάζει το ξεκαθάρισμα της τελικής δεκάδας.

Ήταν εμφανές από τον κόσμο, που βρισκόταν στον εξώστη, ποιοι χρειάζονταν βοήθεια και ποιοι ψυχολογική υποστήριξη. Κάποιοι δεν χρειάστηκαν και δεν ζήτησαν τίποτα από τα δύο.

Οι κριτές, αφού δοκίμασαν, αξιολόγησαν τα πιάτα και έβαλαν τις βαθμολογίες τους.

Οι βαθμολογίες των τεσσάρων κριτών

Φωτεινή Ζοσιμίδου: (7+6+7+6) – 26 βαθμοί

Μαρία Μπέη: (7+7+8+7) – 29 βαθμοί

Σταύρος Βαρθαλίτης: (6+8+8+7) – 29 βαθμοί

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα, το χειρότερο πιάτο έκανε η Φωτεινή Ζοσιμίδου, η οποία αποχώρησε από το MasterChef.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook