Χαμός στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Πολάκης και οι διαχειριστές της πολυκατοικίας

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Οι διαχειριστές των πολυκατοικιών – μόνο αυτοί ξέρουν τι τραβάνε με τον κάθε ένα – ήταν σε πρώτο πλάνο στη Βουλή.

Συγκεκριμένα τη σφοδρή αντίδραση του πρωθυπουργού προκάλεσε η πρωτολογία του Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Ανδρέας Παπανδρέου αναφερόμενος σε μια ατάκα του πρώην πρωθυπουργός στις εκλογές του 1993.

«Βρήκα ενδιαφέρουσα την θέση σας να συγκρίνετε τι θα συμβεί στις επόμενες εκλογές με το 90-93. Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου. Προσέξτε μην εξάγετε τέτοια συμπεράσματα βιαστικά γιατί κινδυνεύετε να διαψευστείτε από τις εξελίξεις», τόνισε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κλείνοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στη φράση του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Star, όταν υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι ικανός ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας.«Δεν θα αναλάμβανα διαχειριστής σε πολυκατοικία που εσείς χτίσατε ως μηχανικός», είπε.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφησε αναπάντητο βεβαίως τα περί διαχειριστή πολυκατοικίας… «Ωραίο το λογοπαίγνιο που σας σκάρωσαν για την πολυκατοικία που θα κατασκεύαζα, αλλά δεν ξέρω εργολάβο που θα έδινε διαμέρισμα στον μεγαλύτερο μπαταχτσή. Σε ένα από τα πολλά ακίνητα που έχετε θα βάζατε διαχειριστή κάποιον που αύξησε τα χρέη του κόμματος»…

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ακόμη ότι: «Κυβερνάτε δύο χρόνια. Και η τακτική της αντιπολίτευσης στην αντιπολίτευση έχει και ένα όριο.

Αντί να πείτε συγγνώμη στους νέους που τους δώσατε μόνο ένα εμβόλιο. Αντι να ζητήσετε συγγνώμη βάζετε κάτω από τη γλώσσα την ίδια καραμέλα. Ο Πολάκης, είπε να δοθεί το εμβόλιο στους νέους ανθρώπους, ο Πολάκης είπε συγγνώμη λάθος και απέσυρε το εμβόλιο για τους κάτω των 60. Τάζατε θέσεις στα ψηφοδέλτια στους επιστήμονες.

Εμείς σας είπαμε από την πρώτη μέρα ελάτε να βάλουμε πλάτη να κάνουμε σχεδιασμό όλοι μαζί. Για υπουργό κοινής αποδοχής ώστε να έχουμε όλοι ευθύνη και μου είπατε όχι.

Ο ελληνικός λαός βλέπει και κρίνει. Κύριε Μητσοτάκη δεν μπορείτε άλλο να κρύβεστε. Δεν μπορείτε να παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Την απάντηση του Τσίπρα στον Κούλη δεν την είδαμε σε κανένα δελτίο ειδήσεων. Σιγά μην δείχνανε σκηνές βίας και σεξ μεσημεριάτικα. Τί τις θέλει τις “μαγκιές” ο Κούλης; Αφού ούτε δικές του είναι, ούτε έχει τις ικανότητες να τις υποστηρίξει σε ανταπάντηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ