Χαμός στα τηλεοπτικά πάνελ – Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι μετακινούνται;

χαμός-στα-τηλεοπτικά-πάνελ-ποιοι-φεύ-892654

Το τηλεοπτικό τοπίο βρίσκεται σε αναβρασμό και οι αλλαγές που θα δούμε από την ερχόμενη σεζόν θα είναι σίγουρα πολλές και μεγάλες.

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι τώρα δίπλα σε λαμπερούς παρουσιαστές. Γιατί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν όλα θα είναι αλλιώς εκτός βέβαια από κάποιες σταθερές αξίες.

Ας δούμε όμως μία μία τις εκπομπές του χρόνου…

O Δημήτρης Παπανώτας μετά από σχεδόν πεντέμιση χρόνια συνεργασίας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, την τελευταία ημέρα προβολής της για τη σεζόν που μόλις έφτασε στο τέλος της, ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του. Άγνωστο παραμένει, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές ,ποιος θα πάρει τη θέση του στο πάνελ της εκπομπής. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, όπως όλα δείχνουν, θα είναι και του χρόνου στο πόστο τους.

Τι γίνεται όμως με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της «Ελένη»; Η παρουσιάστρια ανέκαθεν ήταν σταθερή στις επιλογές της όμως ανά περιόδους επέλεγε να κάνει κάποιες μικροαλλαγές προκειμένου να υπάρξει ανανέωση στο στυλ και το περιεχόμενο της εκπομπής.

Το πάνελ της, τη σεζόν που μόλις τελείωσε, αποτελούταν από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Εύη Φραγκάκη, τη Νάνσυ Παραδεισανού και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

H συγκεκριμένη παρέα που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στο οποίο και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι του χρόνου δεν θα είναι ίδια αφού γνωρίζουμε ότι αποχωρούν δύο από τους στενούς της συνεργάτες.
O λόγος για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη ο οποίος ανακοίνωσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως δεν θα ανήκει πλέον στο πάνελ της εκπομπής Ελένη και τη Νάνσυ Παραδεισανού που βάζει πλώρη για άλλη εκπομπή σε άλλο κανάλι. Ήδη όμως, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έχει κλείσει τον αντικαταστάτη του Χατζηδάκη και στο πάνελ της εκπομπής της θα δούμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
Τι γίνεται όμως με το Πρωινό και την παρέα της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1;Η μεγάλη ανατροπή ήρθε για την εκπομπή από τη στιγμή που η Ελεάννα Τρυφίδου, αρχισυντάκτρια της εκπομπής, αποφάσισε να πει αντίο στους μέχρι πρότινος συνεργάτες της και να φύγει για άλλες τηλεοπτικές περιπέτειες.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη θέση είναι καίριας σημασίας για το μέλλον της εκπομπής και η Φαίη Σκορδά έχει ήδη πει ότι αυτό το άτομο θα είναι ο Γιώργος Πράτανος.

Όσον αφορά στο πάνελ, δεν αναμένεται να γίνει καμία αλλαγή.

Μία ολοκαίνουργια εκπομπή αργά το πρωί και μέχρι το μεσημέρι θα δούμε από τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα.

Αυτή είναι και η εκπομπή που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού μοιάζει με παζλ που θα τελειοποιηθεί όταν συγκεντρωθούν όλα τα… κομμάτια του, οι άνθρωποι δηλαδή που θα αποτελούν το πάνελ του Λιάγκα. Δείτε ποια ονόματα έχουν κλείσει για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό project

Το συμβόλαιο της Ελένης Τσολάκη με τον Alpha έληξε και η ίδια δέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Λιάγκα να είναι μαζί του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι το δεύτερο πρόσωπο που είπε ναι στην πρόταση του Λιάγκα και θα περάσουν μαζί τον χειμώνα.

Η Ελεάννα Τρυφίδου αναμένεται να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής

Στη φωλιά των Κου Κου τέλος, αυτή πρόκειται να μείνει… προστατευμένη και χωρίς καθόλου απώλειες. Στο πάνελ της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη παραμένουν ακριβώς τα ίδια πρόσωπα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, την Τζώρτζια Γεωργίου, τη Μαριλού Ρεπαπή και τον Γιώργο Κρικοριάν να ανταλλάσσουν απόψεις για τα θέματα της επικαιρότητας.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook