Χαμός σε καλλιστεία στην Βραζιλία – Εξαγριωμένος σύζυγος έκανε κομμάτια το στέμμα της νικήτριας | Video

χαμός-σε-καλλιστεία-στην-βραζιλία-εξ-1701855

Ένας εξαγριωμένος σύζυγος εισέβαλε στη σκηνή ενός LGBTQIAP+ διαγωνισμού ομορφιάς» στη Βραζιλία, άρπαξε το στέμμα της νικήτριας και το πέταξε με μανία στο έδαφος, αφού η σύζυγός του κέρδισε τη δεύτερη θέση, ανέφερε το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Globo.

Σοκαρισμένοι οι θεατές των καλλιστείων Miss Gay Mato Grosso 2023 παρακολούθησαν το Σάββατο τον έξαλλο σύντροφο της πρώτης επιλαχούσας διαγωνιζόμενης Nathally Becker, η οποία εκπροσωπούσε την πόλη Cuiabá. Ο άντρας διέκοψε βίαια την τελετή στέψης της νικήτριας Emannuelly Belini – η οποία εκπροσωπούσε τον δήμο Várzea Grande.

Ακριβώς τη στιγμή που η λαμπερή τιάρα επρόκειτο να τοποθετηθεί στο κεφάλι της Belini, ο σύζυγος της Becker την τράβηξε μακριά και την πέταξε στο πάτωμα της σκηνής, σύμφωνα με τις εικόνες που γίνονται τώρα viral μέσω του Jam Press.

Ο σύζυγος της Μις Cuiabá πήρε στη συνέχεια το στέμμα και το πέταξε ξανά στο έδαφος, σπάζοντας το σε κομμάτια, όπως αναφέρει η New York Post.

Ο άνδρας προσπάθησε στη συνέχεια να τραβήξει τη Becker εκτός σκηνής, αλλά η ασφάλεια των καλλιστείων επενέβη, οδηγώντας τον στα παρασκήνια.

O συντονιστής των καλλιστείων Malone Haenisch, ο οποίος διοργάνωσε τον διαγωνισμό Miss Gay Mato Grosso, εξέδωσε δήλωση σχετικά με το έντονο ξέσπασμα, επιμένοντας ότι οι κριτές των καλλιστείων ήταν δίκαιοι όταν ανακήρυξαν τη Belini βασίλισσα και επέκριναν έντονα τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της Becker.

«Δεν θεώρησε δίκαιο το αποτέλεσμα και προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση και τη ζημιά», δήλωσε ο Haenisch. «Καταδικάζουμε έντονα το περιστατικό που συνέβη την ώρα της στέψης της εκλεγμένης Μις», συνέχισε ο διοργανωτής της εκδήλωσης, «όταν ο σύντροφος της Μις Cuiabá, που κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση, εισέβαλε στη σκηνή και κατέστρεψε επιθετικά το στέμμα».

«Επιβεβαιώνουμε την επιλογή της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων και συμπάσχουμε με την εκλεγμένη Μις, καθώς και με την Becker, καθώς δεν ευθύνεται για τις τρελές συμπεριφορές τρίτων», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση συνέχισε σημειώνοντας ότι η «νομική ομάδα των καλλιστείων έχει ενημερωθεί» για το περιστατικό και ότι θα ληφθούν «τα απαραίτητα νομικά μέτρα».

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook