Χαμός με το viral βίντεο του Πατούλη – Τον έδιωξαν διακριτικά από τη φωτογραφία του Ράλι Ακρόπολις

χαμός-με-το-viral-βίντεο-του-πατούλη-τον-έ-1280582

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες από το Ράλι Ακρόπολις, όπου φαίνεται να απομακρύνεται ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης απο την αναμνηστική φωτογραφία.

Στο βίντεο φαίνεται πως ο Γιώργος Πατούλης περνάει μέσα από τους οδηγούς και καταφέρει να φτάσει μπροστά όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που περίμεναν για την αναμνηστική φωτογραφία.

Πρώτος στην αναμνηστική φωτογραφία στεκόταν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Ζαν Τοντ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε αυτή την τριάδα, ξαφνικά και με πολύ έντεχνο τρόπο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Πατούλης, αλλά για κακή του τύχη, ένας υπάλληλος της FIA για το Ράλι Ακρόπολις τον εντόπισε και με όμορφο και διακριτικό τρόπο τον απομάκρυνε.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η αναμνηστική φωτογραφία είναι μεταξύ αυτών των τριών και από πίσω πρέπει να υπάρχουν όλοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Πατούλης δεν είχε θέση σε αυτή τη φωτογραφία και έτσι απομακρύνθηκε αρκετά ευγενικά. Φυσικά και ο ίδιος που γνώριζε δεν έφερε αντίρρηση.

debater.gr

One thought on “Χαμός με το viral βίντεο του Πατούλη – Τον έδιωξαν διακριτικά από τη φωτογραφία του Ράλι Ακρόπολις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook