Χαμός με τις ακυρώσεις και τις καθυστερήσεις πτήσεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

χαμός-με-τις-ακυρώσεις-και-τις-καθυστε-1521282

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιούνται οι πτήσεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με περισσότερες τις καθυστερήσεις και ακυρώσεις ή τροποποιήσεις κυρίως στο δίκτυο εσωτερικού, ενώ σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται και στο δίκτυο εξωτερικού.

Ειδικά από το απόγευμα από τις 17.00 και μετά και λόγω της έντασης των φαινομένων στην Αθήνα καταγράφονται, συνεχείς τροποποιήσεις ή ακυρώσεις πτήσεων, ανάλογα με τον προορισμό.

Οι ακυρώσεις αφορούν κυρίως σε μικρότερα περιφερειακά αεροδρόμια στο εσωτερικό δίκτυο και νησιωτικούς προορισμούς. Στο δίκτυο εξωτερικού οι πτήσεις συνεχίζουν να πραγματοποιούνται επίσης με καθυστερήσεις ή εκτροπές, αν χρειαστεί, σε άλλα αεροδρόμια στην ηπειρωτική ή τη νησιωτική Ελλάδα, εκεί όπου τα φαινόμενα είναι ηπιότερα.

Χαρακτηριστικά, για δρομολόγιο της Ryanair με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος έγινε εκτροπή στο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, άλλη πτήση από Λονδίνο της British Airways κατευθύνθηκε στη Ρόδο και στην πτήση της ΚLM 1575 που προσγειώθηκε από την Αθήνα στα Χανιά.

Με καθυστέρηση αναμένεται να προσγειωθεί η πλειονότητα των πτήσεων που επρόκειτο να προσγειωθούν τις βραδινές ώρες από το εξωτερικό (π.χ. από Κωνσταντινούπολη, από Δουβλίνο, από Λονδίνο κ.ο.κ.) δεδομένου ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην Αθήνα ξεκίνησαν αργότερα από τους ξένους προορισμούς.

Πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί να προσγειωθούν μετά τις 20.00 στο Ελευθέριος Βενιζέλος από το εξωτερικό έχει μετατεθεί η άφιξή τους για αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook