«Χαμός» για τα αντι-ΣΥΡΙΖΑ σκίτσα – Έκαναν το «gov.gr»… Ομάδα αλήθειας

χαμός-για-τα-αντι-συριζα-σκίτσα-έκ-1029350

Έκαναν το «gov.gr»… Ομάδα αλήθειας, λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Ως το… Μέγαρο Μαξίμου έφτασε η γκάφα των υπευθύνων που «τρέχουν» την ιστοσελίδα της κυβέρνησης, gov.gr, να δημοσιεύουν καθημερινά πολιτικά σκίτσα με… αντι-ΣΥΡΙΖΑ περιεχόμενο.

Κι αυτό διότι, ενώ υποτίθεται ότι το συγκεκριμένο site έχει ως στόχο να εξυπηρετεί τους πολίτες για να εκδίδουν πιστοποιητικά, να προχωρούν στην άυλη συνταγογράφηση και άλλα τέτοια, η δημοσίευση αντι-ΣΥΡΙΖΑ σκίτσων έδειξε πως η κυβερνητική ιστοσελίδα βρισκόταν στην… υπηρεσία της ΝΔ.

Ευλόγως, η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονη: «Δεν έφτανε στον κ. Μητσοτάκη το καθημερινό λιβανιστήρι, τώρα έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για κομματική προπαγάνδα με σκίτσα», ανέφερε σε σχόλιο του ο ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει: «Κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι, που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν, οι οποίοι είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιούνται σκίτσα μόνο για τον κορωνοϊό και όχι για τις κομματικές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη». «Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της», κατέληξε η Κουμουνδούρου.

Το χειρότερο, όμως, για το Μαξίμου ήταν πως τον διαχειριστή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας «άδειασαν» και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι, Ανδρέας Πετρουλάκης και Δημήτρης Χαντζόπουλος, οι οποίοι με την κοινή δήλωσή τους επισήμαναν τα εξής: «Είχαμε δώσει τη συγκατάθεσή μας να αναρτηθούν στο OpenGov δημοσιευμένα σκίτσα μας για τον κορωνοϊό, ως κοινωνικό μήνυμα.

Προφανώς δεν συμφωνούμε που ανέβηκαν και πολιτικά σκίτσα». Συμπέρασμα: κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, έστω κι αν την πατήσει όχι ως ανεπαρκής, αλλά ως «βασιλικότερος του βασιλέως».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook