Χαμός από κόσμο στην παρουσίαση του συνδυασμού του Γρηγόρη Αρχοντάκη | Photos

χαμός-από-κόσμο-στην-παρουσίαση-του-συ-846506

«Ξεχείλισε» η κεντρική αίθουσα του Mega Place στο Βλητέ της Σούδας για την παρουσίαση του συνδυασμού του Γρηγόρη Αρχοντάκη.

Εντύπωση έκανε ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που έφθασε τους 93, και όπως όλα δείχνουν δεν θα σταματήσει εκεί…Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκε το γενικό πλάνο και η φιλοσοφία του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της επόμενη ημέρας», με τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων και τη Νάνσυ Αγγελάκη να ανεβαίνουν στη σκηνή και να μιλούν για το όραμά τους για την πόλη μας και πως αυτό θα γίνει πραγματικότητα μέσα από το πρόγραμμά τους.Ο Γρηγόρης Αρχοντάκης στάθηκε στις εφαρμογές του προγράμματος και το γεγονός οτι υπάρχει η κατάλληλη μεθοδολογία για να γίνει πραγματικότητα:

«Παρουσιάζουμε σήμερα το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία του συνδυασμού μας, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας μας. Το πρόγραμμά μας δεν έχει μόνο τα «θέλω», αυτά που θέλουμε να κάνουμε για τα Χανιά, αλλά και τον τρόπο για να τα υλοποιήσουμε. Είθισται πολλές φορές αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί να καταθέτουν τις προτάσεις τους, χωρίς όμως να καταθέτουν τον τρόπου που αυτές θα γίνουν πράξη. Σε εμάς δεν συμβαίνει αυτό. Στο πρόγραμμα υπάρχουν όλες οι διαδικασίες και οι τρόποι που θα υλοποιηθεί.Και η Νάνσυ και εγώ έχουμε σε μεγάλο βαθμό υπάρξει αποτελεσματικοί στην αυτοδιοίκηση. Αυτή η αποτελεσματικότητα θα φανεί και στα κείμενά μας. Καλούμε όλους τους δημότες να τα διαβάσουν προκειμένου να καταλάβουν ποια είναι αυτή η αυτοδιοικητική κίνηση που μπορεί να λειτουργήσει με αποτελεσματικότητα για την επόμενη ημέρα.Όλες οι δημοτικές αρχές όταν αναλαμβάνουν έχουν καλή πρόθεση. Στην πορεία όμως τα πράγματα μπερδεύουν και αυτό διότι δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη μεθοδολογία να στηριχθούν για να κάνουν την ανάγκη πράξη. Γι’ αυτό θεωρώ τον τρόπο αυτό το «α» και το «ω» σε ένα πρόγραμμα. Προσπαθούμε μέσα από το αυτονόητο να βρούμε τον τρόπο για να το κάνουμε πράξη, αφού, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια στα Χανιά, πάρα πολλά αυτονόητα θέματα δεν έχουν λυθεί, σε αντίθεση με άλλες περιοχές της Ελλάδος που τα  πράγματα πάνε πολύ καλύτερα. Επομένως, έχουμε σκοπό να κάνουμε την «επανάσταση του αυτονόητου»Από την πλευρά της, η Νάνσυ Αγγελάκη έδωσε βάση στην σύγκλιση των δύο αυτοδιοικητικών συνδυασμών, του δικού της και του Γρηγόρη Αρχοντάκη, για το καλύτερο «αύριο» της πόλης:

«Σήμερα στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα, εγώ και ο Γρηγόρης, μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα Χανιά της επόμενης μέρας. Τα προβλήματα για να λυθούν θέλουν μία θεσμική συμπόρευση και σύγκλιση προγραμμάτων, όπως τολμήσαμε να κάνουμε. Έτσι δίνουμε λύσεις για το δήμο, για το αύριο των παιδιών μας. Στην εκδήλωση μας τίμησε πάρα πολύς κόσμος. Παρουσιάζουμε τις θέσεις και το πρόγραμμά μας, αλλά και ένα μέρος των υποψηφίων.»

Για να δείτε τους 93 δημοτικούς συμβούλους πατήστε εδώ.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χαμός από κόσμο στην παρουσίαση του συνδυασμού του Γρηγόρη Αρχοντάκη | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook