Χαμός από κόσμο στα ΟιΝοτικά 2020 στα Χανιά – Και σήμερα Κυριακή η συνάντηση με τα κρητικά κρασιά | Photos

«Πατείς με, πατώ σε» στην -καθιερωμένη πλέον- ετήσια συνάντηση των κρητικών κρασιών από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης – Wines of Crete «ΟιΝοτικά» για το 2020.

Η φετινή συνάντηση γίνεται στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Επιμελητηρίου Χανίων και του Δήμου Πλατανιά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες από 31 Κρητικά Οινοποιεία, να μιλήσουν με τους οινοποιούς και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete.

Δείτε το Πρόγραμμα της έκθεσης για την Κυριακή 16/2:

Ωράριο έκθεσης: 12 μ – 8μμ / Ανοικτά για όλους τους επαγγελματίες & οινόφιλους

Παράλληλες εκδηλώσεις:
16:30 – 18:00 Σεμινάριο με θέμα “Διεθνείς ποικιλίες στο Κρητικό terroir και ποια η σημασία τους στις λίστες των εστιατορίων”

Σεμινάριο και γευσιγνωσία με την οινοχόο Υρώ Κολιακουδάκη. Μία γνωριμία στον κόσμο με τις διεθνείς ποικιλίες που «αγαπούν» την Κρήτη και η σημασία τους στις λίστες οίνου.

18:00-19:30 Masterclass με θέμα «Κρήτη VS The World».
Ένα masteclass Κρητικών & διεθνών οίνων – Γευσιγνωσία & Σύγκριση με την καθοδήγηση του sommelier Γιώργο Λούκα, θα γνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά 10 κρασιών με παράλληλα γευστικά στοιχεία – πέντε από τον Κρητικό αμπελώνα και πέντε από τον υπόλοιπο κόσμο.

Μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στον κόσμο του κρασιού.
Δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις παράλληλες δράσεις γίνονται στο www.winesofcrete.gr και στην σελίδα στο www.Facebook.com/winesofcrete

Στο πλαίσιο των ΟιΝοτικών φιλοξενείται η Genius in Gastronomy όπου διοργανώνει το τριήμερο σεμινάριο για «Wine connoiseur course» από την Παρασκευή 14/2 μέχρι και την Κυριακή 16/2.

Δήλωση συμμετοχής στο www.winesofcrete.gr και στο www.geniusingastronomy.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ερώτηση: Αν επισκεφθούν το χώρο της εκδήλωσης Επιθεωρητές Εργασίας υπάρχει περίπτωση κάποιοι να βρεθούν σε δύσκολη θέση;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ