Χαμός από κόσμο στα εγκαίνια του νέου SYN.KA στο Καστέλι | Photos+video

χαμός-από-κόσμο-στα-εγκαίνια-του-νέου-syn-ka-884633

Ένα νέο σύγχρονο κατάστημα έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των σούπερ μάρκετ SYN.KA στο Καστέλι Κισάμου, συνεχίζοντας έτσι την ανάπτυξη του δικτύου της.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο ολοκαίνουριο κατάστημα 810 τ.μ, που βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 56-58 & Εφέδρων Πολεμιστών 1941. Στα εγκαίνια, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλές δωροεπιταγές παίζοντας στον τροχό της τύχης αλλά και να γευτούν Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα.Ο αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού, Δημήτρης Αλεξάκης, έκανε λόγο για εξαιρετική σχέση με πελάτες και παραγωγούς, με επένδυση σε αξιόλογο προσωπικό και τοπικά προϊόντα:

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Απόστολος Αλεξάκης, έκανε σχόλια για τις πρώτες μέρες που πήραν την απόφαση για τον συνεταιρισμό, αναφέρθηκε στις θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη που επιφέρουν τα καταστήματα στις περιοχές, ενώ μίλησε και για τον μεγαλύτερο εχθρό, την ζήλια και τον φθόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, για το διάστημα από 28 Ιουνίου έως και 8 Ιουλίου τα σούπερ μάρκετ SYN.KA θα προσφέρουν και στα τρία καταστήματά τους στο Καστέλι, μοναδικές προσφορές έως -50%, αλλά και πολλά προϊόντα 1 + 1 δώρο.

Ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Καταναλωτών Κρήτης έχει ως στόχο να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την στήριξη των τοπικών παραγωγών του νομού πάντα σε συνέπεια με την αρχή που πρεσβεύει από την ίδρυσή του να «εκτιμά τα προϊόντα του τόπου μας».

zarpanews.gr

One thought on “Χαμός από κόσμο στα εγκαίνια του νέου SYN.KA στο Καστέλι | Photos+video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook