Χαμόγελα στο φροντιστήριο «Μεθοδικό» – Για καλά δουλεμένους τα θέματα των εξετάσεων – Δείτε τις απαντήσεις

χαμόγελα-στο-φροντιστήριο-μεθοδικό-1238043

Συνεχίζουν τον στίβο μάχης των Πανελλαδικών Εξετάσεων οι μαθητές των Γενικών Λυκείων. Τη σκυτάλη πήραν σήμερα τα μαθήματα κατεύθυνσης θεωρητικών και θετικών σπουδών με τα μαθηματικά να αποτελεί «πρόβλημα» καθώς το Δ4 θέμα, ήταν αυτό που δυσκόλεψε αρκετά τους υποψήφιους.

Τα θέματα ήταν για καλά δουλεμένους μαθητές

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μαθηματικών στο φροντιστήριο «Μεθοδικό» Χάρη Σινάνη, τα θέματα ήταν πιο εύκολα συγκριτικά με τα περσινά, ωστόσο υπήρχαν κάποιες παγίδες. » Τα θέματα ήταν για καλά δουλεμένους μαθητές ώστε να ανταποκρίνονται γρήγορα και να μην πέφτουν στις παγίδες. Το Δ4 ήταν περίπλοκο αλλά οι καλά δουλεμένοι μαθητές, μπορούσαν να τα γράψουν. Μέχρι τώρα τα παιδιά είναι χαρούμενα και αυτό είναι το θετικό.» είπε.

Ευχαριστημένος ήταν από την επίδοσή του ο Μιχάλης, υποψήφιος φοιτητής της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων (ΗΜΥ) στο Πολυτεχνείο Κρήτης. «Η μόνη μου δυσκολία ήταν το Δ4. Ίσως το πήγα πιο αναλυτικά από ότι χρειαζόταν αλλά καλά πήγε. Ήταν για διαβασμένους, όχι απαραίτητα καλά προετοιμασμένους. Προσοχή ήθελε μόνο.»

«Ήταν θέματα που είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν»

«Βατά» χαρακτήρισε τα θέματα που έπεσαν στη Βιολογία, ο καθηγητής  στο φροντιστήριο «Μεθοδικό» Γιώργος Γαροφαλλάκης. «Είχε αρκετό κομμάτι της φετινής ύλης που είναι μειωμένη, είχε μικρές παγιδούλες που ο μαθητής έπρεπε να είναι προσεκτικός για να μην πέσει και να κάνει λαθάκια, αλλά ήταν διαχειρίσιμο  και από άποψη δυσκολίας και από άποψη χρόνου. Ένας μαθητής που ήταν προσεκτικός και έγραφε ότι χρειαζόταν στις απαντήσεις προλάβαινε να ολοκληρώσει τις απαντήσεις στο 3ωρο. Εντοπίσαμε θέματα που είχαν μπει και παλαιότερα απλά είχαν παραλλαγές.»

Η Ελπίδα, θέλει να περάσει Κτηνιατρική και σήμερα έβαλε τα δυνατά της, τόσο ώστε να θεωρεί σχετικά εύκολα τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού. «Ήταν αρκετά και σχετικά εύκολα με μικρές περίπλοκες ερωτήσεις. Αν κάποιος ήταν συγκεντρωμένος και αντιλαμβανόταν κατάλληλα τα δεδομένα της εκφώνησης θα μπορούσε να τα λύσει».

Δείτε τις απαντήσεις για τα Μαθηματικά ΕΔΩ και για την Βιολογία Προσανατολισμού ΕΔΩ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook