Χαμόγελα σε Πλατανιά, προβληματισμός στα Χανιά

χαμόγελα-σε-πλατανιά-προβληματισμός-950973

Αντίθετα μέχρι στιγμής είναι τα συναισθήματα για τις χανιώτικες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Χαμόγελα σε Πλατανιά, προβληματισμός στα Χανιά.

Οπως είναι φυσιολογικό, στον Πλατανιά καταγράφεται μεγάλη ικανοποίηση για τη μέχρι σήμερα αγωνιστική παρουσία της ομάδας, η οποία βρίσκεται άλλωστε στην κορυφή μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που αποτελεί κιόλας τον επόμενο αντίπαλο, μιας και την προσεχή Κυριακή θα έρθει στα Χανιά για το ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής. Ο Πλατανιάς μετρά μέχρι στιγμής τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι θα καταλάβει αποκλειστικά τα ηνία της κορυφής.

Από την άλλη πλευρά, η μέχρι στιγμής συγκομιδή για τα Χανιά δεν είναι η αναμενόμενη, παρότι το πρόγραμμα θα πρέπει να τονιστεί ότι ήταν πολύ δύσκολο με τα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης, Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα. Το θέμα είναι ότι τα Χανιά δεν αξιοποίησαν την έδρα των Περιβολίων και τουλάχιστον στα ματς με Απόλλωνα και ΠΑΣ ενώ δεν είχαν αγωνιστική διαφορά από τους αντιπάλους τους δεν μπόρεσαν ν’ αποσπάσουν κάποιο βαθμό. Η προσδοκία στα Χανιά είναι η συνέχεια να είναι καλύτερη και ειδικότερα να μπορέσουν να σημειωθούν δύο εκτός έδρας νίκες στα ματς με Κέρκυρα και Καραϊσκάκη Αρτας για να ισορροπήσει η κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook