Χαμηλές πτήσεις F-16 σήμερα πάνω από το λιμάνι των Χανίων: Επετειακή επίδειξη για την Ένωση από την ομάδα ΖΕΥΣ

χαμηλές-πτήσεις-f-16-σήμερα-πάνω-από-το-λι-604640

Επίδειξη με πολεμικά αεροσκάφη F16 που κόβει την ανάσα σε μικρούς και μεγάλους πραγματοποιείται το πρωί της Κυριακής πάνω από τον Χανιώτικο ουρανό, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την Ένωση της Κρήτης  με την Ελλάδα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφόρηση από την 115 Πτέρυγα Μάχης και την Πολεμική Αεροπορία, η φημισμένη ομάδα ΖΕΥΣ με το χαρακτηριστικό αεροσκάφος-«αετό» θα πραγματοποιήσει χαμηλές πτήσεις πάνω από το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, όπου θα βρεθεί στην τελευταία του πτήση ο Χανιώτης πιλότος Γιώργος Παπαδάκης, πριν την απόσυρσή του από την υπηρεσία.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τις επίσημες εκδηλώσεις για την Ένωση, θα προηγηθεί διέλευση σχηματισμού αεροσκαφών F16 πάνω από το λιμάνι κατά την κορύφωση των εκδηλώσεων στο φρούριο του Φιρκά.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Χαμηλές πτήσεις F-16 σήμερα πάνω από το λιμάνι των Χανίων: Επετειακή επίδειξη για την Ένωση από την ομάδα ΖΕΥΣ

  1. Τι πρήξιμο είναι αυτό Κυριακάτικα!! Μια μέρα έχουμε μήπως και ηρεμήσουμε από τον πανικό όλης της βδομάδας και πρέπει να μας σπάνε τα ούμπαλα με τις μιλιταριστικές εμμονές τους?
    Ας κάνουν μια δυο στροφές πάνω από το λιμάνι να χαρούν και οι χρυσαυγήτες ψηφοφόροι του κούλη αλλά εδώ και μισή ώρα μας έχουν πάρει τ αυτιά!

    Αλήθεια πόσο στοιχίζει όλη αυτή η φιέστα και ποια η ουσία και ο σκοπός της? Πλέρωνε φορολογούμενε για να χαλβαδιάζεις μπατριωτισμό και πήγαινε αύριο στο νοσοκομείο και στα σχολεία να κράζεις για ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές!

    1. Εσύ ρε μουσκαρε 1200 κοιμόμουν ακόμα? Τώρα θα μου πεις αφού τα κλαμπακια χθες είχαν την τιμιτικη τους. Καλό θα ήταν να ανοιγαμε κάνα βιβλίο να ξεστραβοθουμε και να γνωρίζουμε την σημασία της σημερινής μέρας. Αλλά τι σου λέω τώρα… Συγνώμη που σε ξυπνήσαμε από τον ύπνο του δικαίου. Καληνύχτα

  2. Μια Κυριακή έχουμε να ηρεμήσουμε και λύσσαξε να πετά πάνω από τα κεφάλια μας πάλι. Πότε θα μάθει ο μάγκα ότι δεν επιτρέπεται να πετά πάνω απ τα σπίτια; ‘Η μήπως φοβάται την θάλασσα μη τον καταπιεί;

  3. αυτό που με ανησύχησε η μετά καύση (μαύρη καπνοί) ο καθένας θα καταλάβαινε ότι υπολειτουργούν, ευχόμουν να τελειώσει αυτή η περασάδα πάνω από την πόλη. Επικίνδυνες πτήσης πάνω από κατοικημένες περιοχές και τρομακτικές, τα καλοκαίρια τρομάζουν τους τουρίστες. 1969 σε ανάλογη εκδήλωση στην 115 κατά την κάθοδο καρφώθηκε ευτυχώς δίπλα στο χωριό μουζουρά, ανάλογο έγινε χωρείς να θυμάμαι τη χρονιά εκδήλωση στην αγια έπεσαι πάνω στο μνημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook