Χάλκινα τα κορίτσια της Αθλητικής Λέσχης Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων ξίφους μονομαχίας

χάλκινα-τα-κορίτσια-της-αθλητικής-λέσ-1694507

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου διοργανώθηκε στην αίθουσα Ξιφασκίας του ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2023 Εφήβων – Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας. Η Αθλητική Λέσχη Χανίων συμμετείχε με δύο αγόρια και πέντε κορίτσια που ανέβηκαν με τον Προπονητή τους κο Μιχάλη Κωνσταντινόπουλο και την παλιά αθλήτρια του Συλλόγου Βασιλική Δτακουλάκη ως συνοδό της αποστολής.

Το Σάββατο τα αγόρια, Σταύρος Κωνσταντινόπουλος και Ωρίωνας Αλιπράντης αγωνίστηκαν στο ατομικό των Εφήβων και κατέλαβαν την 36η και 53η θέση αντίστοιχα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες

Τα κορίτσια στη συνέχεια κατέλαβαν,

Η Δανάη Κασιμάτη την 7η θέση στο ατομικό χάνοντας τη θέση στην τετράδα και τα μετάλλια μόλις για δύο πόντους, η Εβελίνα Θεοδωρογλάκη την 34η θέση, η Αριάδνη Παναγοπούλου – Σιδερή την 41η θέση, η Μαριτίνα Σκουλά την 50η και η Ολυμπία Μαγγιόρη την 51η θέση στο σύνολο των εξήντα τριών συμμετοχών.

Στο ομαδικό της Κυριακής τα κορίτσια ( Δανάη Κασιμάτη, Εβελίνα Θεοδωρογλάκη, Αριάδνη Παναγοπούλου – Σιδερή και Μαριτίνα Σκουλά) ξεκίνησαν από την τέταρτη θέση στις οκτώ ομάδες.

Μπήκαν στην τετράδα νικώντας τη Μεσόγειο Ραφήνας με 45 – 42. Στον ημιτελικό αντιμετώπισαν τη Λέσχη Οπλομαχίας Βάρης και έχασαν τη θέση στον τελικό με 45 – 32. Στο μικρό τελικό για την Τρίτη θέση επικράτησαν απέναντι στην Ίριδα με 45 – 44 και κατέκτησαν την Τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο της διοργάνωσης .

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Λέσχη Οπλομαχίας Βάρης και τη δεύτερη ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook