«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»: Ο Φιλιππίδης στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ

χαιρέτα-μου-τον-πλάτανο-ο-φιλιππίδη-1078031

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι έτοιμος να επιστρέψει στην τηλεόραση, με την φιλόδοξη κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που «μαγειρεύεται» για την ΕΡΤ από τον μαιτρ Ανδρέα Μορφονιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τον κέντρισε ιδιαίτερα η ιδέα της καθημερινής κωμικής σειράς κι είπε το «ναι», αρνούμενος άλλες προτάσεις.

Όσο για το στόρι; Όπως έχει πει ο ίδιος ο Μορφονιός «στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται τρία ξαδέρφια που δέχονται μια ξαφνική κληρονομιά από τον παππού τους Κι οι τρεις στο άκουσμα της κληρονομιάς θεωρούν ότι ο παππούς τους έχει αφήνει το αγροτόσπιτο και το κτήμα του και τίποτα άλλο. Στο άνοιγμα της διαθήκης μαθαίνουνε πως έχουνε να παίρνουνε και μερικά εκατομμύρια ευρώ με τον όρο – που 2 έχει θέσει ο παππούς τους στη διαθήκη – να ζήσουνε για ένα ολόκληρο χρόνο στο χωριό τους χωρίς να το εγκαταλείψουνε για περισσότερες από 24 ώρες.

Αν δεν τα καταφέρουνε η περιουσία του παππού θα πάει στη κοινότητα, δηλαδή στους ανθρώπους του χωριού οι οποίοι όπως θα δούμε θα προσπαθήσουνε με διάφορους κωμικούς τρόπους να οδηγήσουν στην έξοδο από το χωριό τα τρία ξαδέρφια».Η εν λόγω σειρά βασίζεται σε ένα Κροατικό φορμάτ που διασκεύασε η σεναριογραφική ομάδα, της οποίας ηγείται ο Άγγελος Χασάπογλου που έχει μαζί του τη Βιβή Νικολοπούλου και τη Μαντώ Αρβανίτη.

Για την ώρα πάντως ο δημοφιλής κωμικός περιοδεύει ανά την Ελλάδα με το «Δάφνες και πικροδάφνες» έχοντας στο πλευρό του, τους Τάσο Χαλκιά, Θανάση Πατριαρχέα και Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

enikos.gr – Βασίλης Μπουζιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook