“Χ”άθηκε η ευκαιρία για τα Χανιά: Στο 0-0 με Ηρόδοτο

χάθηκε-η-ευκαιρία-για-τα-χανιά-στο-0-0-1317397

Τα Χανιά χαράμισαν δύο τεράστιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και παράλληλα έχασαν την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ηρόδοτο. Το κρητικό ντέρμπι στο Γάλλο ολοκληρώθηκε έτσι ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Το στοιχείο της δύναμης ήταν αυτό που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να καταθέτουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Τα Χανιά ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, καταθέτοντας μεγάλο ενθουσιασμό, με τον Ηρόδοτο να ισορροπεί στη συνέχεια και να επισκέπτεται με αξιώσεις την εστία των Χανίων. Μάλιστα, αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική φάση θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο, ουσιαστικά τα Χανιά κυριάρχησαν, χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για ν’ ανοίξουν το σκορ, εκ των οποίων η μία στο χρόνο των καθυστερήσεων με την εξ επαφής κεφαλιά του Βάρκα που πέρασε -προς μεγάλη έκπληξη όλων- έξω από τα δοκάρια της εστίας του Ηροδότου.

Στο 64’ είχε προηγηθεί η επίσης μεγάλη φάση για τα Χανιά όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Μπαΐροβιτς, ο οποίος πήρε τη μπάλα από τον Καμάρα, αλλά αντί να πλασάρει στον ανενόχλητο δεξιά του, Βασιλόγιαννη, προτίμησε να σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει έξω.

Αυτή είναι έτσι η δεύτερη ισοπαλία για τα Χανιά και πρώτη για τον Ηρόδοτο στο πρωτάθλημα, με τα Χανιά να φτάνουν τους δύο βαθμούς ενώ ο Ηρόδοτος κατακτά τον πρώτο του μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Διαγόρα.

Οι φάσεις του αγώνα

4′ Σουτ του Βρεττού από πλάγια θέση η μπάλα φεύγει από την εστία.

14′ Σουτ του Μπαΐροβιτς από πλάγια θέση ψηλά άουτ η μπάλα.

19′ Σέντρα του Μπολάκη ο Χαλκιαδάκης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με το κεφάλι.

20′ Σέντρα του Κάρλος κεφαλιά πάσα του Μπαΐροβιτς στον Κολλά, του οποίου “παίρνει την μπουκιά από το στόμα” ο Κόρτσταμ.

22′ Γύρισμα του Κατίδη ο Πατάπης προλαβαίνει και διώχνει προ του Χαλκιαδάκη.

23′ Κόρνερ του Κατίδη κεφαλιά του Κόρτσταμ μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Κουτζαβασίλης.

25′ Ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Μπαλιά του Κόρτσταμ ο Σουρνάκης ξεφεύγει από τον Βάρκα και σουτάρει άουτ.

45+1′ Πάσα του Παναγιωτούδη σουτ του Κολλά άουτ.

54′ Κεφαλιά του Τσαμούρη με τον ίδιο τρόπο ο Βασιλακάκης βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Βασιλόγιαννη που έκανε και αυτός κεφαλιά προς την εστία με τον Μπαΐροβιτς να προσπαθεί να μπει στη φάση αλλά να υποδεικνύεται οφσάιντ.

64′ Ευκαιρία για τα Χανιά από πάσα του Καμαρά ο Μπαΐροβιτς αποφεύγει τον Κόρτσταμ και σουτάρει η μπάλα κοντράρει και σε αντίπαλο και φεύγει εκτός εστίας.

65′ Φάση διάρκειας από σέντρα του Βάρκα το σουτ του Καμαρά κοντράρει σε σώματα και στη συνέχεια από σέντρα του Βασιλόγιαννη η κεφαλιά του Βασιλακάκη σταματά ξανά σε αμυνόμενους.

83′ Κόρνερ του Κοιλιάρα γυριστό σουτ του Γκίνη η μπάλα μακριά από την εστία άουτ.

90+2′ Απίστευτη ευκαιρία από ιδανική σέντρα του Κόλα ο Βάρκας με κεφαλιά εξ επαφής στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά) – Δασκαλάκης Α. (Ηρακλείου)

4ος διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Μπολάκης (43′), Βρεττός (47′), Κόρτσταμ (57′), Γκίνη (86′)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Βάρκας, Πατάπης, Τσαμούρης, Καμαρά (77′ Κογιέτε), Παναγιωτούδης, Βασιλακάκης (72′ Κόλα), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μπαΐροβιτς, Κολλάς (49′ λ.τρ. Στίκας).

Ηρόδοτος (Γιάννης Τάτσης): Δήμιζας, Αρναούτογλου (41′ λ.τρ. Λουμπάκης), Βρεττός (84′ Αποστολίδης), Καντέ, Κόρτσταμ, Κατίδης (67′ Δ. Κοιλιάρας), Μπολάκης, Ρουσσάκης, Σουρνάκης, Χαλκιαδάκης (84′ Αργκιλέσι), Χατζησάββας (67′ Γκίνη).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook